Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Μπιάγκης σε Καρβέλη: Ανάγκη άμεσης αποσυμφόρησης του ΓΝΚ &  μεταφορά  εμβολιαστικών γραμμών στο Μέγα Κέντρο

Με επιστολή του προς τον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, κ. Ιωάννη Καρβέλη, ο Βουλευτής Κέρκυρας του Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μπιάγκης, ζητά την άμεση μεταφορά των εμβολιαστικών γραμμών του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας στο Μέγα Εμβολιαστικό Κέντρο.

«Με τον τρόπο αυτό αφενός αξιοποιούμε τη δυνατότητα του Μέγα Εμβολιαστικού Κέντρου και αφετέρου βοηθάμε στην αποσυμφόρηση του Νοσοκομείου δίνοντας χρόνο και ανάσες στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που τόσο πολύ το έχουν ανάγκη», αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο Βουλευτής.

Η επιστολή

Κύριε Διοικητά,

Με δεδομένη πλέον τη δημιουργία και λειτουργία του Μέγα Εμβολιαστικού Κέντρου, του οποίου επουδενί έχουμε αξιοποιήσει τις δυνατότητες, λόγω και της μη ανταπόκρισης της τοπικής κοινωνίας να εμβολιαστεί με το μονοδοσικό εμβόλιο, θεωρούμε αναγκαία την επαναχάραξη του εμβολιασμού στο νησί μας.

Οι υπηρεσίες του Γενικού Νοσοκομείου της Κέρκυρας έχουν ήδη επιβαρυνθεί αρκετά. Το προσωπικό, τόσο ιατρικό, όσο και νοσηλευτικό έχει φθάσει στα όριά του, ενώ παράλληλα μια σειρά από κινδύνους ελλοχεύουν λόγω του πλήθους των κατοίκων που προσέρχονται για να εμβολιαστούν σ’ αυτό.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλώ όπως αξιολογήσετε άμεσα τη δυνατότητα τουλάχιστον οι εμβολιαστικές γραμμές που λειτουργούν στο  Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας να μεταφερθούν στο Μέγα Εμβολιαστικό Κέντρο. Με τον τρόπο αυτό αφενός αξιοποιούμε τη δυνατότητα του Μέγα Εμβολιαστικού Κέντρου, και αφετέρου βοηθάμε στην αποσυμφόρηση του Νοσοκομείου δίνοντας χρόνο και ανάσες στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που τόσο πολύ έχουν ανάγκη.  

Με εκτίμηση,

Δημήτριος Μπιάγκης

Βουλευτής ΚΙΝ.ΑΛ. Κέρκυρας

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!