Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Μπιάγκης: “Υπερηφάνεια και συγκίνηση για το περιπολικό του ΠΝ Εκτορας Γιαλοψός”

Ο βουλευτής Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ Δ. Μπιάγκης, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: Η απόφαση της ολομέλειας του Ανωτάτου Ναυτικού Συμβουλίου (ΑΝΣ) της 3ης Ιουλίου 2023 να δώσει το όνομα του ήρωα Έκτορα Γιαλοψού στο ένα από τα τέσσερα υπό πρόσκτηση Παράκτια Περιπολικά (ΠΠ) τύπου «ISLAND» τα οποία πρόκειται να ενταχθούν στο δυναμικό του Πολεμικού Ναυτικού μας γεμίζει με υπερηφάνεια και συγκίνηση.

Το Πολεμικό Ναυτικό για ακόμα μια φορά αποδίδει την οφειλόμενη τιμή της Πολιτείας στη μνήμη του Κερκυραίου ήρωα που ήταν μέλος του τριμελούς πληρώματος του Ε/Π 212 Agusta Bell που κατέπεσε κατά τα γεγονότα των Ιμίων στις 31 Ιανουαρίου 1996 εκτελώντας διατεταγμένη αποστολή αναγνωρίσεως.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!