Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Μόλις εννιά σχολεία δικαιούχοι των «Σχολικών Γευμάτων» στην Κέρκυρα

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης ο  πίνακας με τα Δημοτικά Σχολεία στα οποία θα υλοποιηθεί    το πρόγραμμα «Σχολικά Γεύματα»   για το σχολικό έτος 2022 – 2023.

Το Πρόγραμμα θα υλοποιηθεί κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά στις σχολικές μονάδες που αναφέρονται στον Πίνακα του Παραρτήματος στο ΦΕΚ Από τις διατάξεις της παρούσας ΚΥΑ προκαλείται δαπάνη ύψους 92.000.000,00 € σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Ειδικού Φορέα 1033-202 με ΑΛΕ 2310506005 ετών 2022 και 2023, η οποία είναι εντός των ορίων που τίθενται στο τρέχον Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής και αφορά αποκλειστικά και μόνο στην επιχορήγηση του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, γεύματα στην Κέρκυρα θα δοθούν σε μόλις εννιά σχολεία, στη Κεφαλονιά σε 19 και στη Ζάκυνθο 10.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΦΕΚ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!