Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Μ. Υδραίου από Λονδίνο (WTM): “Η δυναμική που έδειξε η Κέρκυρα στην τoυριστική έκθεση είναι προϊόν συλλογικής προσπάθειας”

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για την επόμενη τουριστική χρονιά με αύξηση των προκρατήσεων και φέτος. Η αντιπροσωπεία του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, συμμετέχει στην φετινή World Travel Market 2023 με όπλα την εξωστρέφεια, τις στοχευμένες συναντήσεις και τον προσανατολισμό στις νέες τεχνολογίες και την ψηφιακή εποχή, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις των ταξιδιωτών.

Η Δήμαρχος Μ. Υδραίου και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Παν. Βαρούχας πραγματοποίησαν το διήμερο που πέρασε  διαδοχικές συναντήσεις με αρκετούς τουριστικούς φορείς όπως την Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Μ. Βρετανίας ABTA, εκπροσώπους της Jet2 holidays, της Aegean Airlines, καθώς και με διάφορους μεμονωμένους και εξειδικευμένους πράκτορες σε εναλλακτικά είδη τουρισμού που αφορούν κυρίως στα όρια χρονικά της τουριστικής σαιζόν.

Όπως δήλωσε η Δήμαρχος, οι πρώτες ενδείξεις για την επόμενη τουριστική σαιζόν είναι θετικές. «Η παρουσία και η δυναμική που έδειξε η Κέρκυρα στη μεγάλη τουριστική έκθεση του Λονδίνου είναι προϊόν συλλογικής προσπάθειας. Ο στόχος συμμετοχής σε τέτοιου είδους εκθέσεις όπως η μεγάλη αυτή τουριστική έκθεση του Λονδίνου, είναι να περάσουμε ως τουριστικός προορισμός το πιο θετικό μήνυμα για την Κέρκυρα.»

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!