Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Μ. Υδραίου: «Διοικητικό κέντρο στη Δ.Ε Αχιλλείων για να εξυπηρετούνται οι δημότες στον τόπο κατοικίας τους»

Κοντά στους πολίτες της δημοτικής ενότητας Αχιλλείων βρέθηκε η υπ. Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου, που επισκέφθηκε τα χωριά Σταυρός, Άγιοι Δέκα και Καλαφατιώνες, μαζί με υποψηφίους και στελέχη της παράταξης ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ-ΝΕΑ ΑΡΧΗ.

Όπως ανακοινώθηκε από την παράταξη, «η υποδοχή των πολιτών ήταν ιδιαίτερα θερμή, επιβεβαίωσε ότι το μήνυμα για μια Νέα Αρχή με μια Νέα Δήμαρχο έχει περάσει σε όλες τις δημοτικές ενότητες. Οι πολίτες και οι κάτοικοι της περιοχής ζήτησαν από τη Μερόπη Υδραίου να θέσει, ως άμεση προτεραιότητα για την επόμενη μέρα, την ενίσχυση του ρόλου των κοινοτήτων προκειμένου να είναι σε θέση να υλοποιούν έργα τοπικής σημασίας αλλά και να αντιμετωπίζουν προβλήματα της καθημερινότητας. Η κ. Υδραίου δεσμεύτηκε ότι την  πρώτη ημέρα που θα αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου  θα υπογράψει  την εκχώρηση των πρώτων αρμοδιοτήτων στις Τοπικές Κοινότητες   και  στον  πρώτο προϋπολογισμό που θα ψηφιστεί, θα κατανεμηθούν πόροι σε κάθε κοινότητα.

Όπως είπε η Μερόπη Υδραίου ‘’ Όλα αυτά τα χρόνια τα συμβούλια των κοινοτήτων ήταν ανίσχυρα και διακοσμητικά με αποτέλεσμα τα χωριά μας να βυθίζονται στην παρακμή. Ερχόμαστε για να αλλάξουμε αυτή την εικόνα. Ο  στόχος μας είναι να υπάρχουν αποκεντρωμένες λειτουργίες και υπηρεσίες σε κάθε δημοτική ενότητα και με βάση αυτή την προγραμματική μας δέσμευση θα δημιουργηθεί  διοικητικό κέντρο στη δημοτική ενότητα Αχιλλείων».

 

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!