Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Νέα από τη CulturePolis για τον πολιτισμό, την καινοτομία, τη βιωσιμότητα, την ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα

Το καλοκαίρι έχει ήδη μπει για τα καλά κι η ομάδα της CulturePolis ετοιμάζεται για την θερινή ανάπαυλα έτσι ώστε να επανέλθει δυναμικά μετά τις 20 Αυγούστου!

Το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ δραστήριο με την έναρξη και συνέχιση διαφόρων έργων, ανάπτυξη του ευρωπαϊκού και ελληνικού μας δικτύου, υποβολές προτάσεων κ.α.

Ενδεικτικά:

 

  • Στο Cefalu της Σικελίας στις 13-16 Μαΐου λάβαμε μέρος στην εναρκτήρια εκδήλωση του έργου ECHOES, που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Europe for Citizens της ΕΕ και στο οποίο η CulturePolis είναι εταίρος. 
  • Συνεχίζεται το έργο OHAS-Opening Heritage for People with Special Needs. Αυτή τη φορά στην Περούτζια της Ιταλίας, 25-27 Ιουνίου, έγινε το πρώτο training του έργου μαζί με τη δεύτερη συνάντηση των εταίρων. 
  • Δημοσιεύτηκαν οι Συνοπτικοί Διαγωνισμοί στα πλαίσια του έργου INNOViMENTOR “Συμβούλου Τουριστικού Σχεδιασμού και Πολιτιστικής Επικοινωνίας” και “Συμβούλου Παροχής Οπτικοακουστικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών ΤΠΕ”.
  • Λάβαμε μέρος στο συνέδριο TEH Conference #87: pARTicipation του δικτύου Trans Europe Halles στη Δρέσδη 16-19 Μαΐου στον πολυχώρο Zentralwerk. 
  • Συμμετοχή στο 1ο Athens Music Week 19-20 Ιουνίου σε διεθνές πάνελ για το ‘Μέλλον του Κλάδου της Μουσικής και της Ενδυνάμωσής του’ καθώς και με εργαστήριο για τη ‘Χρηματοδότηση και Κινητικότητα στον Πολιτισμό’.
  • Δημοσίευση Ερωτηματολογίου Έρευνας Εμπλεκόμενων Φορέων για το έργο INNOViMENTOR, για τον εντοπισμό των επιχειρηματικών αναγκών και των αναγκών σε δεξιότητες του ανθρώπινου κεφαλαίου στην περιοχή του έργου.

Στα προσεχώς

  •  

    • 30-31 Ιουλίου συνάντηση εταίρων στη Βάρνα, Βουλγαρίας για το έργο INNOViMENTOR με ατζέντα τα επόμενο βήματα και οριοθέτηση χρονοδιαγράμματος για τα παραδοτέα μας.
    • Προετοιμασία τς επόμενης συνάντησης εταίρων του έργου OHAS στην Κέρκυρα 9-10 Οκτώβρη.
    • Συμμετοχή στο TEH CAMP MEETING 88 στις 16-20 Οκτώβρη στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας με θέμα “GROW(?)(!)”.
    • Ετοιμασίες για την τελική Αναφορά Αξιολόγησης και Απολογισμού για τη λήξη του έργου GROW Observatory, H2020.
    • Συνάντηση ενδιαφερόμενων κι εμπλεκόμενων τοπικών φορέων στα πλαίσια του έργου INNOViMENTOR στην Κέρκυρα το Νοέμβριο.
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!