Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Νέα προσφορά αγάπης του μικρού Σταμ. Πεβεράτου στη “Μέλισσα”

  Την Τρίτη  21  Ιανουαρίου 2020 ο κ. Ζουμπουλίδης Σπυρίδων,  Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Κέρκυρας, οι Ωφελούμενοι του ΚΔΗΦ “Μέλισσα” και το Προσωπικό δέχτηκαν για ακόμη μία χρονιά  την επίσκεψη του 8χρονου μαθητή, του 12 Δημοτικού Σχολείου, Πεβεράτου Σταμάτη.

O Στ. Πεβεράτος για δεύτερη συνεχή χρονιά  προσέφερε 300 ευρώ, από χρήματα που συγκέντρωσε στα γενέθλια του, προς οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με αναπηρία και του ΚΔΗΦ «ΜΕΛΙΣΣΑ».

Πρόκειται για μία πράξη αλληλεγγυής και ειλικρινούς αγάπης, η οποία στους δύσκολους αυτούς  καιρούς χαίρουν πλήρους αποδοχής.

«Αξίζει να δοθούν πολλά συγχαρητήρια στην μητέρα  του κ. Κοσκινά Νικολίνα  για την αμέριστη στήριξη της σ’ αυτή την αξιοθαύμαστη πρωτοβουλία», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!