Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Νέος γιατρός-γυναικολόγος στο Κέντρο Υγείας Κέρκυρας

Μετά από συντονισμένη προσπάθεια με τον Διοικητή του Κ.Υ. Κέρκυρας και τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, ένας νέος γιατρός προστίθεται στο δυναμικό του ΚΥ της πόλης της Κέρκυρας.
Με το υπ’αριθμ. 6114 από 18 Ιουνίου 2020, έγγραφο του Διοικητού της 6ης ΥΠΕ Ιωάννη Καρβέλη, εγκρίνεται η πρόσληψη επικουρικού ιατρού ειδικότητος γυναικολόγου για το Κέντρο Υγείας Κέρκυρας για 3 χρόνια.
Ο νέος γιατρός θα καλύψει ένα σημαντικό κενό του ΚΥ και θα ξεκινήσει την εργασία του άμεσα. Την είδηση έκανε γνωστή μέσω ανάρτησής του, ο βουλευτής Στέφανος Γκίκας ο οποίος εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του νέου γιατρού

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!