Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Νέος γραμματέας της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ ο Σπ.Σκιαδόπουλος

Η Νεολαία Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ διεξήγαγε εκλογές στις 2-11-2020 για την εκλογή νέου Γραμματέα. Ύστερα από την εκλογική διαδικασία Γραμματέας εξελέγη ο Σπύρος Σκιαδόπουλος, μέλος της Νεολαίας.

Ο ίδιος δήλωσε πως από κοινού με τον Δημήτρη Τσαντήλα, συνεργάτη Αθηνών, κύριο μέλημα τους είναι η έκφραση των αγωνιών των νέων, μεσουσης της τουριστικής και εργασιακής κρίσης.
Ακόμη δήλωσαν ότι σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους και θεσμικούς φορείς θα προσπαθήσουν να μεταφέρουν τις αγωνίες των νέων για ολα τα ζήτηματα που τους αφορούν.
 
Τέλος, ο νέος Γραμματέας και τα μέλη της Νεολαίας ευχήθηκαν για μια παραγωγική θητεία. Ο Σπύρος Σκιαδόπουλος, 29 ετών, είναι απόφοιτος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και δικηγόρος Κέρκυρας. Είναι ιδρυτής του ηλεκτρονικού νομικού περιοδικού analuseto.gr και επίσης αρθρογραφεί σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!