Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Πινακοθήκη του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας

Τα καθήκοντά του ανέλαβε επίσημα το νέο Δ.Σ της Πινακοθήκης του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας, σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε. 

Ανακοίνωση:

Σε μία δύσκολη χρονικά στιγμή, ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντά του το νέο Δ/Σ της Πινακοθήκης του Δήμου, υπό την προεδρία του κ. Σπύρου Μωραΐτη, που ορίσθηκε επικεφαλής για την περίοδο 2020 – 2023, και την κ. Μαρία Ζερβού στη θέση της Αντιπροέδρου.
Υπό το βάρος των δραματικών εξελίξεων που συντελούνται σε παγκόσμιο επίπεδο, πρώτιστη μέριμνα αποτελεί για όλους η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας. Για το λόγο αυτό, η Πινακοθήκη αναβάλλει όλες τις δράσεις της, για το διάστημα έως τέλος Απριλίου 2020, τουλάχιστον. Οι καλλιτέχνες που έχουν καταθέσει αίτηση για έκθεση κατά την τρέχουσα χρονιά, θα ενημερωθούν σχετικά.
Μοναδική ευχή όλων μας, τόσο του Δ/Σ όσο και των εργαζομένων, είναι να επανέλθουμε όλοι ακόμη πιο δυνατοί, ακόμη πιο δημιουργικοί, με σταθερό σημείο συνάντησης την Πινακοθήκη του Δήμου μας.
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!