Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Νίκη του Κερκυραϊκού στη Βέροια για την Α2 Γυναικών χάντμπολ (φωτο)

Παρά τις ελλείψεις η γυναικεία ομάδα του Κερκυραϊκού ΓΣ πήρε χθες  τη νίκη στη Βέροια, απέναντι στην αξιόμαχη και νεανική ομάδα του Φιλίππου για την τελευταία αγωνιστική του Α γύρου των play off Α2 Εθνικής κατηγορίας.  Ο αγώνας ξεκίνησε με αναγνωριστικές  ενέργειες και από τις δύο ομάδες. Ωστόσο ο Κερκυραϊκός φάνηκε διαβασμένος κυρίως  στην άμυνα, όπου έκλεβε  μπάλες και επιτύγχανε εύκολα γκολ στον αιφνιδιασμό. Γι αυτό και το ημίχρονο έληξε 13-14 υπέρ της κερκυραϊκής ομάδας. Στο Β΄μέρος οι γηπεδούχες μπήκαν δυνατά και πήραν κεφάλι στο σκορ με 19-16, εκμεταλλευόμενες και τις ποινές – δίλεπτων αποβολών του Κερκυραϊκού. Στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα, η ομάδα του νησιού μας ανασυγκροτήθηκε ξαναπήρε το προβάδισμα και δεν το έχασε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Τα πεντάλεπτα & οι συνθέσεις

Τα πεντάλεπτα 3-2, 3-4, 6-6, 9-9, 12-12, ημ 13-14, 15-15, 17-16, 19-17, 21-20, 25-16, 26-28 τελικό Πέναλτι 1 / 2 και 1/4 , οι ποινές 5-2 Διαιτητές Μαυρίδης Π και Κυραικού Α από Βέροια. Φίλιππος Βέροιας (Χαραλαμπίδης Κ) Δημητρίου 1, Τσαγκέρα Α, Σιώπη Δ, Γιαννοπούλου Π 5, Σιαράφη Α , Βακαλφώτη Αντ 1, Θεωδορίδου Α5, Νικολοπούλου Ε 7, Καραμήτσου Φ , Παπαδοπούλου Ε 2, Παναγιωτίδου Ε, Παπά Ε, Ιωακειμίδου Β 2, Γιακουμάκου Μ, Σαρηγιαννίδου Μ 3, Γερουλίδου Ε Κερκυραϊκός ΓΣ (Φάμπατς Ζ) Πλασκασοβίτη Θ, Μάμαλου Ε 1 , Κουρκούλου Χ 9, Μπίμπα Γ 3, Σκουρταί Α 7 , Ξενίδου Α, Κουρκούλου Μ 4, Σκορδίλη Θ, Γαρνάβου Ε, Κοντούλη Α και Μάστορα Α 4.

 

Από παιχνίδι σε παιχνίδι καλύτερες…

«… τα κορίτσια πραγματικά υπερέβαλαν εαυτόν και ανταμείφθηκαν με την χαρά των δυο βαθμών της νίκης εκτός έδρας. Συμπεριφέρθηκαν σε όλο το παιγνίδι σαν μια έμπειρη ομάδα, αν και αυτό που μας λείπει είναι οι αγώνες , η αγωνιστικές εμπειρίες. Από παιγνίδι σε παιγνίδι γινόμαστε όλο και καλύτεροι…» δήλωσε ο Νίκος Πέρρος,  υπεύθυνος συντονιστής των τμημάτων χάντμπολ στον ιστορικό Κερκυραϊκό ΓΣ … και συνεχίζει «αντιμετωπίσαμε μια νεανική και αξιόμαχη ομάδα η οποία είμαι βέβαιος ότι θα κόψει βαθμούς από τους ανταγωνιστές , δηλαδή Σταυρούπολη και Σουρωτή. Εμείς είχαμε άτυχη στιγμή τον αγώνα εντός με Σταυρούπολη, όπου η απόδοση μας δεν ήταν ούτε στο επίπεδο του μετρίου, έτσι καλούμαστε να κερδίσουμε χαμένο έδαφος νικώντας σε όλα τα εναπομείναντα παιγνίδια. Στόχος μας είναι το διπλό στην Σταυρούπολη σε 15 μέρες και θα το πετύχουμε εάν είμαστε πρώτα όλοι υγιείς και παρόντες».

 

Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ- Β΄ΦΑΣΗ

2ος ΟΜΙΛΟΣ (θέσεις 1-5)

Η 5η αγωνιστική

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ-ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ 26-28

ΟΡΦΕΑΣ ΣΟΥΡΩΤΗΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 25-25

ΡΕΠΟ: ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

 Βαθμολογία (5 αγ)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 7

ΟΡΦΕΑΣ ΣΟΥΡΩΤΗΣ 7

ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ 6

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 2

ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ 0

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ- ΟΡΦΕΑΣ 1 αγώνα περισσότερο

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!