Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Ναύπακτος: Στα σκουπίδια εμβόλια μετά από βλάβη του ψυγείου

Αναβλήθηκαν οι σημερινοί και αυριανοί εμβολιασμοί που ήταν προγραμματισμένοι στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου, καθώς τα εμβόλια κατέληξαν στα… σκουπίδια.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo 24 οι δόσεις των εμβολίων φυλάσσονταν σε ψυγείο του Κέντρου Υγείας, ωστόσο, λόγω προβλήματος που παρουσιάστηκε το μηχάνημα τέθηκε εκτός λειτουργίας με αποτέλεσμα να αχρηστευτούν οι δόσεις που επρόκειτο να γίνουν σήμερα και αύριο σε όσους είχαν κλείσει το ραντεβού τους.
Σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος αναφέρει:

Ενημερωθήκαμε σήμερα το πρωί από εργαζόμενους του Κέντρου Υγείας Ναυπάκτου και πολίτες της περιοχής που είχαν ραντεβού για εμβολιασμό ότι αναβάλλονται οι εμβολιασμοί στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου σήμερα και αύριο λόγω έλλειψης εμβολίων. Σάββατο βράδυ προς Κυριακή πρωί υπήρξε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στο Κέντρο Υγείας.
Η ΔΕΗ αποκατέστησε τη βλάβη αλλά το ψυγείο που συντηρούνταν τα εμβόλια δεν επανήλθε σε λειτουργία. Σήμερα και αύριο αναβλήθηκαν οι εμβολιασμοί. Ήταν προγραμματισμένα περί τα 120 ραντεβού.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!