Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Να συζητηθεί ξανά το χαράτσι στο λιμάνι της Αλύπας πριν την ημερήσια διάταξη, ζητά η ΛΑΣΥ

Η δημοτική παράταξη  ΛΑ.ΣΥ. με επικεφαλής τον Γ. Μπορμπότη, ζητά να προηγηθεί της ημερήσιας διάταξης η συζήτηση που αφορά στο λιμάνι της Αλύπας στη Παλαιοκαστρίτσα και το χαράτσι της τάξεως των 5 ευρώ που καλούνται να πληρώνουν οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Η ανακοίνωση της ΛΑΣΥ

Παρά την προηγούμενη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στο λιμάνι της Αλύπας, η κατάσταση δεν έχει αλλάξει.

Οι επαγγελματίες συνεχίζουν να μη δραστηριοποιούνται στην περιοχή αφού η μισθώτρια εταιρεία συνεχίζει να απαιτεί το παράλογο και παράνομο «χαράτσι» των 5 ευρώ ανά επιβάτη.

Ζητάμε το θέμα αυτό να συζητηθεί προ Ημερήσιας Διάταξης στη 12η Συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023, ώστε να ενημερωθούμε από τη Δημοτική Αρχή για το ποια μέτρα έχει πάρει για την υλοποίηση της προηγούμενης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και για το ποια μέτρα θα πάρει στη συνέχεια ώστε να λυθούν τα προβλήματα που έχουν προκύψει και εκκρεμούν.  

Το επείγον του θέματος προκύπτει από το ότι φτάνουμε σιγά σιγά στον Ιούνη και οι επαγγελματίες και οι εργαζόμενοι τις περιοχής θα πρέπει επιτέλους να δουλέψουν.

 

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

 

Μπορμπότης Γιάννης

Πιέρρης Γιάννης

Χαραλάμπους Μυρσίνη

 

11/05/2023

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!