Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

ΝΔ Κέρκυρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να παραπληροφορεί, να πάει στην Διοίκηση του ΓΝΚ να ενημερωθεί

«Ξαναχτύπησε» η ανώνυμη ομάδα (αυτοαποκαλούμενη «υγείας») του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή τη φορά στηλιτεύοντας, αντί να συγχαίρει, για την πρόσληψη μόνιμης ιατρού – ογκολόγου, στο Νοσοκομείο μας”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του η ΔΕΕΠ ( πρώην ΝΟΔΕ) Κέρκυρας της ΝΔ.

Και συνεχίζει: Η διαδικασία,που πράγματι μόλις ολοκληρώθηκε, ήταν μακρά. Σε κάθε περίπτωση όμως, η ανάληψη καθηκόντων μόνιμης ιατρού – ογκολόγου στο Γ.Ν.Κ., για πρώτη φορά στην Ιστορία του, δημιουργεί, σίγουρα, μια μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας, για ένα μεγάλο και ευάλωτο κομμάτι Κερκυραίων πολιτών/ασθενών.

Αξίζει να τονιστεί εδώ πως, παρά την αποχώρηση του μέχρι πρότινος υπηρετούντα επικουρικού ιατρού – ογκολόγου, λόγω διορισμού του, σε Νοσοκομείο των Πατρών, ως μόνιμου, και η οποία συνέπεσε με την έξαρση της Πανδημίας COVID-19, στην Χώρα μας, η Ογκολογική Μονάδα του Γ.Ν.Κ. δεν έμεινε ούτε μια ημέρα χωρίς γιατρό, αφού το κενό καλύφθηκε από υπηρετούντα ιατρό – παθολόγο του Γ.Ν.Κ. Κάτι που δεν είναι πρωτοφανές, αλλά που και στο παρελθόν έχει συμβεί. Επιπλέον όλες οι εξετάσεις των ασθενών της Μονάδας παρακολουθούνταν από την νυν ογκολόγο, πριν αυτή ακόμα εγκαταλείψει το ιδιωτικό της ιατρείο και χωρίς, φυσικά, την παραμικρή οικονομική επιβάρυνση είτε των ασθενών είτε του Νοσοκομείου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να διαστρεβλώνει την αλήθεια και να παραπληροφορεί, καλό θα ήταν να πάει στην Διοίκηση του ΓΝΚ να ενημερωθεί. Δεν είναι δυνατόν να μην σχολιάσουμε, για παράδειγμα, την χθεσινή πρωτοβουλία του Βουλευτή Κέρκυρας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., για την, κατά επίσημη δήλωσή του, επίσκεψή του, στο Νοσοκομείο της Κερκυρας και την συνάντησή του με τα συνδικαλιστικά όργανα των εργαζομένων του Γ.Ν.Κ. (μόνο!). 

Δεν ένιωσε καθόλου την ανάγκη ο εκπρόσωπος του Κερκυραϊκού Λαού να ενημερώσει και να ενημερωθεί από την Διοίκηση του Γ.Ν.Κ., να βρεθεί και να συζητήσει, εποικοδομητικά, μαζί της;

Τέτοιες τακτικές συνδυαζόμενες με τις καθημερινές, σχεδόν, πλέον, αναφορές της «γνωστής-άγνωστης», «ανώνυμης» Ομάδας Υγείας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δημιουργεί την βεβαιότητα παραγωγής εντυπώσεων, πασει θυσία, και όχι στην εύρεση λύσεων στον ευαίσθητο τομέα της υγείας. Συνεχίστε κύριοι στην ίδια μέθοδο. 

Πάντα, ανώνυμα, πάντα εκ του μακρόθεν, πάντα εκ του ασφαλούς και πάντα εκ του πονηρού. Θα κριθείτε από την κοινωνία”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!