Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Νεκρός 55χρονος πυροσβέστης την ώρα του καθήκοντος στη Θεσσαλονίκη 

Μία ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένας 55χρονος πυροσβέστης άφησε την τελευταία του πνοή την ώρα του καθήκοντος.

Ο 55χρονος άνδρας είχε μεταβεί με άλλους πυροσβέστες το απόγευμα της Παρασκευής στη Συμμαχική Οδό για περίπτωση φωτιάς σε ξερά χόρτα.

Διαβάστε ακόμη:Κέρκυρα: Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για το θάνατο του αλόγου

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης της φωτιάς, ο πυροσβέστης υπέστη ανακοπή καρδιάς και άφησε την τελευταία του πνοή. Σύμφωνα, ωστόσο, με νεότερες πληροφορίες του ίδιου μέσου, ανοιχτό παραμένει και το ενδεχόμενο να έχασε τις αισθήσεις του και να χτύπησε στο κεφάλι κατά την πτώση.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέβη άμεσα στο σημείο. Πλήρωμα του ασθενοφόρου έκανε ΚΑΡΠΑ στον 55χρονο, όμως οι προσπάθειές τους ήταν μάταιες.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!