Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Οι λαοί δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα από έναν ακόμα πόλεμο

Ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κέρκυρας.

Η ανακοίνωση

Η ακρίβεια χτυπάει κόκκινο και ο πρωθυπουργός αγναντεύει το γαλάζιο του Αιγαίου.

Η κατάσταση στην χώρα είναι τραγική.

Ακόμα και τα βασικά καταναλωτικά αγαθά αρχίζουν να γίνονται απλησίαστα για τους περισσότερους, οι λογαριασμοί ρεύματος των εκατοντάδων (και σε αρκετές περιπτώσεις των χιλιάδων) ευρώ παραλύουν τον οικονομικό προγραμματισμό των νοικοκυριών και όλα αυτά την στιγμή που η πανδημία συνεχίζει να αφήνει πίσω της δεκάδες θύματα καθημερινά.

Αυτές τις δύσκολες στιγμές και την ίδια ώρα που ο πόλεμος μαίνεται λίγες χιλιάδες χιλιόμετρα βόρεια της Ελλάδας, ο κ. Μητσοτάκης κάνει διακοπές στο Αιγαίο και νοιάζεται μόνο για την πολιτική του «διάσωση» και την επικοινωνιακή του προβολή.
Ούτε διάθεση να στηρίξει τους πολίτες που πλέον αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης έχει, ούτε να υπηρετήσει επάξια τη χώρα μπορεί.

Πλέον είναι ξεκάθαρο σε όλους :

ο μόνος τρόπος «διάσωσης» της κοινωνίας είναι η άμεση απομάκρυνση της χειρότερης κυβέρνησης και του πιο ανίκανου Πρωθυπουργού που είχε ποτέ η Ελλάδα.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!