Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΝΙΚΟΛΟΥΖΟΣ: «Ζητώ συγνώμη από τους συμπολίτες μου- Για μένα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει»

Τέλος ο ΣΥΡΙΖΑ για τον πρώην Δήμαρχο Κέρκυρας Κώστα Νικολούζο καθώς σε γραπτή δήλωση του μετά τις εξελίξεις με τον ΧΥΤΥ στην Λευκίμμη, δηλώνει ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με αυτόν τον πολιτικό χώρο.
Σε γραπτή δήλωση του ο πρώην Δήμαρχος Κέρκυρας Κώστας Νικολούζος τονίζει τα εξής: «Συνεκτιμώντας με νηφαλιότητα τις πολιτικές εξελίξεις τόσο κατά τη διάρκεια της θητείας μου σαν Δήμαρχος όπως και αυτές που ακολούθησαν σε σχέση με τα μεγάλα προβλήματα της Κέρκυρας, τη στάση της τοπικής ηγεσίας αλλά ιδιαίτερα της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην Δημαρχία μου και τα φλέγοντα προβλήματα που αντιμετωπίζαμε, ιδιαίτερα αυτών της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων οφείλω να ομολογήσω ότι η θεόπνευστη πολιτική τους μόνο στόχο είχε την πολιτική, ηθική και ίσως και φυσική μου εξόντωση.

Ένα σχέδιο που μάτωνε την κοινωνία χωρίς αποτέλεσμα και που θα αφάνιζε το ΣΥΡΙΖΑ από το νησί αλλά υπηρετούσε κάποια νομιμότητα!!!

Τώρα λοιπόν που τα αδύνατα γίνονται δυνατά και όλοι χαιρόμαστε, ανεξάρτητα από το τι θα μας φέρει το μέλλον όσον αφορά τα προβλήματα οφείλω ένα συγνώμη στους συμπολίτες μου που δεν εναντιώθηκα μέχρι τέλους όσον αφορά τη διαχείριση του προβλήματος του ΧΥΤΑ Λευκίμμης και ακολούθησα την κυβερνητική πολιτική σηκώνοντας όλο το βάρος και την κατακραυγή δεχόμενος ότι αποτελούσε μια βραχυχρόνια αντιμετώπιση του προβλήματος αφού όλοι οι άλλοι δρόμοι ήταν κεντρικά κλειστοί.

Τέλος θέλω να δηλώσω και δημόσια ότι είναι πλέον ζήτημα αξιοπρέπειας για μένα να διακόψω κάθε σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ διαπιστώνοντας με τον πιο οδυνηρό τρόπο μια επικρατούσα αρχή ότι η Αριστερά, σαν την Ελλάδα κι αυτή, τρώει τα παιδιά της».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!