Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Νότια Κέρκυρα: Έφτασαν τα λύματα στις αυλές των σπιτιών -Ήταν θέμα χρόνου, καταγγέλλουν (video-pics)

“Μάχη” με τα λύματα δίνει μια Κερκυραία που ζούσε χρόνια στη Γαλλία και διαθέτει μόνιμη κατοικία στη Νότια Κέρκυρα. Η ίδια, που επέστρεψε στο σπίτι της πριν κάποιες μέρες, σήμερα αναγκάστηκε να έρθει αντιμέτωπη με μια τριτοκοσμική κατάσταση, που ήταν μαθηματικά αποδεδειγμένο ότι θα συνέβαινε.

Τα λύματα από τον, επι τρία χρόνια σπασμένο αγωγό αποχέτευσης, έφτασαν στην αυλή του σπιτιού της, με αποτέλεσμα να μην μπορεί αφενός να μπει στο σπίτι της, αφετέρου να αντέξει αυτή τη κατάσταση και τη δυσοσμία. Μάλιστα πρόκειται για την τουριστική περιοχή Αγίου Πέτρου Κάβου.

Συμφωνα με τους καταγγέλλοντες, η βλάβη στον αγωγό αποχέτευσης ήταν σε γνώση τόσο του δημάρχου, όσο και της ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ αλλά τρία χρόνια τώρα, δεν κατάφεραν να αποκαταστήσουν τη βλάβη με αποτελεσμα να ξεχυθούν τα απόβλητα στους δρόμους. 
Το βίντεο και τις φωτογραφίες τράβηξαν οι καταγγέλοντες και τος απέστειλαν στο @kerkyrasimera

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!