Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Νότια Κέρκυρα: Ο Σύλλογος Νεοχωρίου συγκέντρωσε 36 φιάλες αίμα και έγιναν 6 δότες μυελού

Ο πολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου στα πλαίσια των κοινωνικών του δραστηριοτήτων, σήμερα 7 Ιανουαρίου, διενήργησε την 23η κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσία για την τράπεζα αίματος.

Παρότι ο  άσχημος καιρός και οι ιώσεις λειτούργησαν ανασταλτατικά, εντούτοις συγκεντρώθηκαν 36 φιάλες αίμα και έξι δότες μυελού.

Το Δ.Σ του συλλόγου και ο υπεύθυνος της τράπεζας αίματος Αλέξανδρος Σουλάνης ευχαριστούν α)Όλους τους εθελοντές αιμοδότες που ανταποκρίνονται κάθε φορά με προθυμία στο κάλεσμα του συλλόγου.

β)Τα στελέχη της μονάδας αιμοδοσίας του Γ.Ν.Κερκυρας Τσίτου Χριστίνα ιατρό παθολόγο,  Σκολαρίκη Ζαφειρούλα νοσηλεύτρια, Ντολίτσα Κατερίνα επισκέπτρια υγείας, Στογιάνο Μπάμπη οδηγό ασθενοφόρου

γ)Όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!!!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!