Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ξέρω τις κινήσεις: Stand up Comedy με τον Σπήλιο Φλώρο στο Πολύτεχνο

Ο Σπήλιος Φλώρος στην πρώτη του σόλο περιοδεία, έρχεται στην πόλη σας, μαζί με το Θοδωρή Αδαμάκο ως opening act, για ένα κωμικό σετ 75′ που δεν χάνεται! 

O Σπήλιος Φλώρος γεννήθηκε το 1998. Αποφοίτησε από τα σεμινάρια stand- up comedy του Λάμπρου Φισφή και του Γιώργου Χατζηπαύλου το 2015 και από το 2016 συμμετέχει ανελλιπώς σε παραστάσεις σε όλη την Αθήνα. Τον Μαρτιο του 2019 έκανε το πρώτο του tour σε πόλεις της Ελλάδας μαζί με τον Βlink Mike. Από τον Ιούνιο του 2019 ξεκίνησε την συνεργασία του με τον Κώστα Μαλιάτση με τον οποίον έκαναν 1 χρόνο sold out παραστάσεις στο Λοσατζελε στην Αθήνα,και ταξίδεψαν σε πάρα πολλές πόλεις της Ελλάδας, για να παίξουν συνολικά σε χιλιάδες κόσμο. 

Ο Σπήλιος έχει επίσης εμφανιστεί στην εκπομπή Beeratakes του Comedy Lab, ενώ ταυτόχρονα  κάνει την εκπομπή Super Floros στο Νetwix την οποία παρακολουθούν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι. Τέλος πρόσφατα ξεκίνησε ένα podcast με τίτλο “Δεν παίζει άγχος”, το οποίο βρίσκεται διαρκώς στα top10 podcast του ελληνικο Spotify. 

ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ, Σχολεμβούργου 39, Κέρκυρα 

Παρασκευή 23  Σεπτεμβρίου // ώρα έναρξης: 21.30 // γενική είσοδος: 10 €  

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!