Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ξεκίνησαν οι  αιτήσεις για το camp του Κερκυραϊκού

Ξεκίνησε η  διαδικασία των αιτήσεων για το Αθλητικό Καλοκαιρινό Camp, που συνδιοργανώνουν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Κερκυραϊκός Γυμναστικός Σύλλογος σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο «Ιωάννης Καποδίστριας».

Το camp, που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών, θα διαρκέσει επτά εβδομάδες. Κάθε μία εβδομάδα αποτελεί και έναν κύκλο συμμετοχής ξεχωριστής ομάδας παιδιών. Η έναρξη της λειτουργίας του είναι προγραμματισμένη την 1η Ιουλίου 2020, ενώ η αυλαία θα πέσει στις 14 Αυγούστου 2020.

Στις δραστηριότητες της Καλοκαιρινής Αθλητικής Απασχόλησης του camp, περιλαμβάνεται εκμάθηση αθλημάτων στίβου, μπάσκετ, χάντμπολ, κρίκετ, πινγκ πονγκ, κολύμβησης κ.α. Επίσης το πρόγραμμα περιέχει ενημερωτικές ημερίδες, εκπαιδευτικές εκδρομές, πολιτιστικές & άλλες θεματικές δράσεις καθώς και πολλά παιχνίδια.

Την οργανωτική ευθύνη έχει ο καθηγητής φυσικής αγωγής Σάκης Κουτρουμπάνος, με συνεργάτες τους καθηγητές φυσικής αγωγής Μάκη Τζήλιο, Θάνο Μητραντζά, Γιώργο Γογγάκη, Νίκο Δημουλή και την παιδαγωγό Σοφία Βεδουρά. Ενώ μέχρι την έναρξη του camp αναμένεται να εμπλουτιστεί το επιτελείο προπονητών & παιδαγωγών.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!