Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Ξεκίνησαν τα μαθήματα αλληλεγγύης της Ομάδας Γυναικών Βόρειας Κέρκυρας

Τα μαθήματα αλληλεγγύης της Ομάδας Γυναικών Βόρειας Κέρκυρας της ΟΓΕ ξεκίνησαν, σε συνεργασία με εθελοντές και συνταξιούχους παιδαγωγούς κι έχουν στόχο να μη στερηθούν τα παιδιά τη βοήθεια. Να μη λυγίσουν στις δυσκολίες και τα εμπόδια. Σε καμία περίπτωση δεν υποκαταστούν το δημόσιο σχολείο. Αντίθετα οι Ομάδες Γυναικών που συσπειρώνονται στην ΟΓΕ παλεύουμε για πραγματικά σύγχρονο δωρεάν δημόσιο σχολείο, που να μορφώνει ολόπλευρα τα παιδιά και να μην απαιτούνται επιπλέον φροντιστήρια.

Γίνονται επίσης μαθήματα σε μετανάστες που θέλουν να μάθουν ελληνικά και ενήλικες που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους.

Η συμμετοχή για τους μαθητές δεν έχει καμία επιβάρυνση, κανέναν όρο ή προϋπόθεση. Ο μόνος περιορισμός είναι η επάρκεια σε εθελοντές εκπαιδευτικούς. Τα μαθήματα γίνονται απόγευμα στο Καβαλούρι, σε κατάλληλη αίθουσα (του Τοπικού Συμβουλίου). 

Αποτελεί αληθινό παράδειγμα παιδαγωγού, κάθε εκπαιδευτικός που συμμετέχει, δείγμα ταξικής αλληλεγγύης σε όσους δοκιμάζονται.

Η συμμετοχή εθελοντών εκπαιδευτικών αποτελεί προϋπόθεση για την υλοποίηση των λαϊκών μαθημάτων αλληλεγγύης. Σας καλούμε να στηρίξετε την πρωτοβουλία μας, αφιερώνοντας λίγες ώρες στα παιδια που το έχουν ανάγκη.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!