Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Ξεκινούν την 1η Νοεμβρίου οι ενδιάμεσες χειμερινές εκπτώσεις

Σε περίπου δέκα ημέρας αναμένεται να ξεκινήσουν οι ενδιάμεσες χειμερινές εκπτώσεις για το 2021.
Όπως προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία οι ενδιάμεσες χειμερινές εκπτώσεις θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου και θα διαρκέσουν δύο εβδομάδες δηλαδή έως τις 15 Νοεμβρίου.
Την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων, δηλαδή στις 7 Νοεμβρίου, θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα.
Σύμφωνα με τον νόμο, την περίοδο των εκπτώσεων, εκτός από την παλιά και τη νέα μειωμένη τιμή, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Οι Κυριακές
Όπως έχει οριστεί τρεις Κυριακές έως το τέλος του έτους θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα και σούπερ μάρκετ. Αυτές είναι, 7 Νοεμβρίου, 12 Δεκεμβρίου και 19 Δεκεμβρίου. Η 26η Δεκεμβρίου φέτος πέφτει την τελευταία Κυριακή πριν την Πρωτοχρονιά, μέρα αργία, επομένως τα μαγαζιά αναμένεται να είναι κλειστά. Όσον αφορά τα σούπερ μάρκετ, κάθε εταιρία ακολουθεί διαφορετική πολιτική.

 

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!