Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

ΟΕΒΕΚ: Σταθμός η ομόφωνη απόφαση του ΔΣ για τη μείωση των αντικειμενικών αξιών

Το ΔΣ της ΟΕΒΕ Κέρκυρας, με ανακοίνωσή του, εκφράζει την ικανοποίηση του για την έκδοση ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβούλιου του Δήμου Κεν. Κέρκυρας, με το οποία αποφάσισε κάνει αποδεκτή την σχετική εισήγηση της ειδικής επιτροπής που συγκλήθηκε ειδικά για το σκοπό αυτό στις 22/12/2022 και να ζητήσει την μείωση των αντικειμενικό τιμών των ακινήτων στην Κέρκυρα.

Όπως αναφέρει η ΟΕΒΕΚ:
Η ειδική επιτροπή αποτελούμενη από τις δημοτικές παρατάξεις και εκπροσώπους του ΤΕΕ των επαγγελματικών ενώσεων , συμπεριλαμβανομένου του συλλόγου συμβολαιογράφων , εισηγήθηκε την πρόταση μείωσης των τιμών και την μεθοδολογία τεκμηρίωσης του αιτήματος που θα συνοδεύει την απόφαση του Δημ. Συμβουλίου , σύμφωνα με διατάξεις που διέπουν το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο του Υπ. Οικονομικών που πρόσφατα έχει ψηφιστεί .
Το ΔΣ της ΟΕΒΕ Κέρκυρας εκτιμά ότι αυτή εξέλιξη και η ομόφωνη απόφαση αποτελεί σταθμό και αφετηρία της κοινής προσπάθειας για τη αποκατάσταση μια αδικίας που χρονίζει και που επιβάρυνε άδικα τα τελευταία χρόνια τους Κερκυραίους πολίτες και τις επιχειρήσεις
Η ΟΕΒΕ Κέρκυρας από το 2011 έχει αναδείξει το μείζον αυτό θέμα , των αδικαιολόγητα υπερβολικά υψηλών τιμών στην Κέρκυρα , που δυστυχώς ακόμα περισσότερο επιδεινώθηκε το 2020 με τη περαιτέρω αύξηση του σε ποσοστά από 25 έως και 50% ακόμα και στις περιαστικές και τις περιφερειακές περιοχές .
Μετά με την ομόφωνη απόφαση του Δημ. Συμβουλίου η κοινή προσπάθεια που θα ακολουθήσει είναι βέβαιο ότι θα έχει αποτελέσματα θετικά και μετρήσιμα προς όφελος όλων των Κερκυραίων πολιτών .

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!