Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Οθωνοί: Ευχαριστήριο για την γιατρό Μ. Μάστορα που προσέφερε εθελοντικά λόγω απουσίας γιατρού

Ο αντιδημαρχος Χωροταξιας Οθωνών Μιμης Κατεχης ευχαριστεί δημοσίως αφενος την γιατρό Μαριλενα Μάστορα η οποία για 25 μερες στους Οθωνους προσφέρει τις ιατρικές της υπηρεσίες εξαιτίας απουσίας γιατρού, αφετέρου τον κ. Πουλημά για τη δωρεά του σε ιατρικό εξοπλισμό και αναλώσιμων στο ιατρείο του νησιού.

Το ευχαριστήριο

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την ιατρό και συντοπίτισσα Μαριλένα Μάστορα, που από τις 12 Δεκεμβρίου βρίσκεται στους Οθωνούς καλύπτοντας με επαγγελματική υπευθηνότητα και ευαισθησία τις ιατρικές ανάγκες του νησιού μας! Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών αντιμετώπισε τρία περιστατικά, τα οποία έχριζαν ιατρικής περίθαλψης. Τα δύο από αυτά διακομίστηκαν και νοσηλεύτηκαν στο Γ.Ν. Κέρκυρας. Ένα εκ των περιστατικών αυτών έπρεπε να διακομιστεί στο νοσοκομειο άμεσα ως πιθανό κρούσμα covid-19. Η συγκεκριμένη διακομιδή πραγματοποιήθηκε με το σκάφος του Λιμεναρχείου Κέρκυρας.
Επίσης και κατόπιν συνεννόησής της με τον Γεράσιμο Πουλημά, κατέφθασε στο Ιατρειο των Οθωνών ιατρικός εξοπλισμός και ιατρικά αναλώσιμα, που ο ίδιος δώρισε στη μνήμη της μητέρας του.Τον ευχαριστούμε θερμά.

Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες 25 ημέρες δεν υπάρχει ιατρική κάλυψη στους Οθωνούς.
Σε σχετική ενημέρωση από το αρμόδιο Υπουργείο η πλήρωση της θέσης θα γίνει μέσα τον επόμενο μήνα.
Μόλις τώρα ενημερώθηκα ότι το υποτιθέμενο κρούσμα covid-19 βγήκε αρνητικό.
Επίσης ευχαριστώ το Λιμεναρχείο Οθωνών και Κερκύρας πού είναι δίπλα μας, αυτόν τον δύσκολο Χειμώνα πού περνάμε.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!