Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

ΟΘΩΝΟΙ – Εντόπισε η Λιμενική Αρχή τον αλιέα που αγνοούντο στους Οθωνούς

Ενημερώθηκαν, βραδινές ώρες χθες, οι Λιμενικές Αρχές Κέρκυρας και Οθωνών, για περιστατικό αγνοούμενου 75χρονου ερασιτέχνη αλιέα, ο οποίος είχε μεταβεί για αλιεία με το σκάφος του «ΑΓΑΘΟΥΛΑ» στη θαλάσσια περιοχή Οθωνών.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ξεκίνησαν έρευνες στην εν λόγω περιοχή από δύο περιπολικά σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., δύο (02) ιδιωτικά σκάφη και περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς.
Το σκάφος με τον 75χρονο, καλά στην υγεία του, εντοπίστηκε 1,5 ν.μ. δυτικά ν. Οθωνών από το σκάφος «ΚΩΣΤΑΚΗΣ» Λ.Κ. 1569 με τη συνδρομή του οποίου ρυμουλκήθηκε, συνοδεία περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο λιμένα «ΑΥΛΑΚΙΑ» Οθωνών.
 
φωτο αρχείου
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!