Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Οι ΑΧΕΠΑ Κέρκυρας δωρίζουν 650 βιβλία στο Σπίτι Κακοποιημένων Γυναικών

Μια ακόμα δράση κοινωνικής προσφοράς με ιδιαίτερο συμβολισμό και ευαισθησία από το τμήμα ΑΧΕΠΑ Κέρκυρας που παρέδωσε στην Δήμαρχο Κέρκυρας εννέα κούτες με 650 ολοκαίνουργια βιβλία για τις γυναίκες που έχουν βρει καταφύγιο στο σπίτι κακοποιημένων γυναικώνδημιουργώντας μια σπάνια βιβλιοθήκη με βιβλία ποικίλου περιεχομένου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επιτέλους ξεκίνησαν τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ του Γιάννη Σμαραγδή

Έτσι λίγους μήνες μετά τη δωρεά όλου του απαραίτητου ξενοδοχειακού εξοπλισμού για τη λειτουργία του ξενώνα δίνει τη δυνατότητα της ποιοτικής μορφωτικής αναβάθμισης των γυναικών που μένουν στο σπίτι στοχεύοντας στη βελτίωση της καθημερινότητας τους.

Η Κα Δήμαρχος ευχαρίστησε τα μέλη της ΑΧΕΠΑ για τη συνεχή στήριξη τους σε δομές που είτε δημιουργήθηκαν επί θητείας της όπως το συγκεκριμένο σπίτι, είτε αναβαθμίστηκαν ποιοτικά, όπως το σπίτι της μονάδας φροντίδας των παιδιών ¨Η Αγκαλιά¨ τονίζοντας ότι το έργο τους συνολικά είναι άξιο μίμησης και αναφοράς.

Τα μέλη της ΑΧΕΠΑ ευχαρίστησαν την Κα Δήμαρχο για την αγαστή συνεργασία που είχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας της και τη συνεχή παρουσία της στη εκδηλώσεις που πραγματοποίησαν.

Ο πρόεδρος του τμήματος Γεώργιος Σαλαμπάσης και τα μέλη του τμήματος ΑΧΕΠΑ Κέρκυρας ευχαριστούν θερμά τις κυρίες Μάγδα Σγούρου και Μαρί Σέβου για τη βοήθειά τους στη υλοποίησητης δωρεάς των βιβλίων.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!