Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Οι ευχές των “Ταμένων” του κερκυραϊκού Πάσχα σε όλον τον κόσμο

Το  Διοικητικό  Συμβούλιο  των  Ταμένων  του  Κερκυραϊκού Πάσχα εύχεται σε  όλα τα μέλη του, εντός  και  εκτός  του νησιού μας και  σε ολόκληρο  τον  κόσμο, όπως και στον καθένα, ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ .  Οι ημέρες του Άγιου Πάσχα, η Χάρη  του Αγίου μας, καθώς  και η δύναμη  της  επιστήμης, να  μας  φέρουν  τη πολυπόθητη  απαλλαγή από  την πανδημία.  Είναι η πρώτη φορά  που, μετά  από  τριάντα  πέντε  χρόνια συνεχούς   θετικής  πορείας  και παρουσίας των Ταμένων του Κερκυραϊκού Πάσχα, οδηγούμαστε, με  αισθήματα βαθειάς  λύπης,  στην  καθολική  απουσία  μας  από  την πολυπόθητη Ιδέα  της  συνάντησής  μας  το πρωινό του φετινού Πάσχα. Έτσι, θα  μείνει «ορφανός» ο χώρος μας  στο Λιστόν για την παρακολούθηση των λιτανειών της Ανάστασης, καθώς είναι αναγκαίο και υποχρεωτικό να μην πραγματοποιηθούν .

Στέλνουμε το  μήνυμα  σε  όλους  τους  αδελφούς Ταμένους και ιδιαίτερα  στους  εκτός  του  νησιού  μας- τους ξενιτεμένους  μας  και  σ  όλο  τον κόσμο- να διατηρήσουμε την πίστη  μας, με  υπομονή  και αισιοδοξία, και να  είμαστε σίγουροι ότι θα βγούμε από την κρίση πολύ πιο ενωμένοι και δυνατοί. Επίσης, οι  προγραμματισμένες εκδηλώσεις μας, στη διάρκεια του έτους, θα πραγματοποιηθούν  αισίως σε απώτερο χρόνο.

Παροτρύνουμε τον κερκυραϊκό λαό να πραγματοποιήσει τα θρησκευτικά και πολιτισμικά μας έθιμα  που συνδέονται με  τις  γιορτές  του Πάσχα πάντα μέσα  στο πλαίσιο των ανακοινωθέντων περιοριστικών   μέτρων.-

Τέλος, εκφράζουμε τα  συγχαρητήρια μας προς  τους κρατικούς  και ιδιωτικούς φορείς καθώς  και το  προσωπικό αυτών που εργάζονται  με αυτοθυσία  για  την  απαλλαγή  μας  από  τη  κρίση.

ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥ  ΦΕΤΙΝΟΥ  ΠΑΣΧΑ  ΤΟ  ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ  ΚΑΙ  Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ  ΘΑ  ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ  ΜΕ  ΕΥΛΑΒΕΙΑ ΣΤΟΝ  ΤΟΠΟ  ΤΗΣ  ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΜΑΣ.  ΠΟΥ  ΚΑΘΕ  ΧΡΟΝΟ ΜΕ  ΤΟΝ  ΔΙΚΟ  ΜΑΣ  ΤΡΟΠΟ  ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ  ΜΑΣ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ  ΚΑΙ  ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ.-    

       Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            Η  Γ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

      ΑΡΣ.  ΜΟΥΤΣΟΣ                                                         ΕΛΕΝΗ  ΒΟΥΣΟΛΙΝΟΥ

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!