Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Οι ιδιοκτήτες τουρ. λεωφορείων με το δήμαρχο Ν. Κέρκυρας Κ. Λέσση

Σε πολύ καλό κλίμα  έγινε η συνάντηση του Δ.Σ. του σωματείου ιδιοκτητών τουρ. λεωφορείων Κέρκυρας με τον Δήμαρχο Νότιας Κέρκυρας Κώστα Λέσση.
Οπως ενημερώνει το σωματείο: “Του εκφράσαμε την αγωνία μας γιά το άνοιγμα της τουριστικής σεζόν που μας βρίσκει ως νησί γενικότερα, με τόσες πολλές ελλείψεις. Όσον αφορά τα απορρίμματα ,εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι δεν θα ξαναζήσουμε τον εφιάλτη προηγουμένων ετών.Για το οδικό δίκτυο έχει ήδη προγραμματίσει παρεμβάσεις στα πλαίσια των στενών οικονομικών δυνατοτήτων του.
Συζητήσαμε επίσης το πρόβλημα του Κάβου και της διέλευσης των τουριστικών λεωφορείων από το κέντρο του κατά τις ώρες αιχμής τους θερινούς μήνες. Τέλος συζητήσαμε για το λιμάνι της Λευκίμμης, και την διασύνδεση του με την Ηπειρωτική Ακτή, που μπορεί να λειτουργήσει ως μοχλός ανάπτυξης όχι μόνον για την Νότια Κέρκυρα ,αλλά για όλο το νησί”.
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!