Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ – Οι εναπομείνασες κεντρικές προεκλογικές ομιλίες των υποψηφίων (upd)

Οι κεντρικές προεκλογικές ομιλίες των υποψηφίων, που έχουν ανακοινωθεί έως τώρα, είναι οι εξής:

 

Την Παρασκευή 24/5 ο κ. Βάρελης θα μιλήσει στην κεντρική προεκλογική του εκδήλωση στην Αχαράβη (21.00)

-Την κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει η ΑΝΑΣΑ για τα Ιόνια Νησιά με επικεφαλής τον περιφερειάρχη Θεόδωρο Γαλιατσάτο, την Παρασκευή 24 Μαϊου στις 20:00 στην πλατεία Ανουντσιάτα.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση πραγματοποιεί την Παρασκευή 24/5 ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην Κέρκυρα. Ομιλητής ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος με θέμα «Οικονομική πολιτική και Ευρωεκλογές». Η εκδήλωση θα γίνει στις 7 μ.μ. στην Αννουτσιάτα.

-Στο Δημοτικό Θέατρο την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 20:00 θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του ομιλία ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Τρεπεκλής

-Την Παρασκευή 24 Μαΐου στην Πίνια στις 20:30 καλεί στην κεντρική προεκλογική του ομιλία, ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού Πρώτα η Κέρκυρα, Γιώργος Καλούδης.

-Την Παρασκευή 24 Μαϊου στις 18:00 στο Πεντοφάναρο καλεί στην κεντρική προεκλογική ομιλία, η υποψήφια δήμαρχος επικεφαλής του συνδυασμού 18Ο0, Μαρία Δρυ

 -Την Παρασκευή 24/5 ο υποψήφιος δήμαρχος Βορρά με το συνδυασμό “Αλλάζει η Βόρεια Κέρκυρα” Γιώργος Μαχειμάρης θα μιλήσει  στην κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού του στις 20.30 στην καφετέρια “Αδωνης” στην Αχαράβη.

-Παρασκευή 24 Μαΐου στους Ριγγλάδες – Πλατεία Αγίων Πάντων  στις 20:00, Ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Νότου με τη “Νότια Κέρκυρα Πολιτών”  Γιάννη Πανδή.

-Παρασκευή 24 Μαΐου στους Καρουσάδες στις 20:00, ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Βόρειας Κέρκυρας της ΛΑ.ΣΥ. Κώστας Ρουσσινος. Στην κεντρική προεκλογική ομιλία χαιρετισμό θα απευθύνει η υποψήφια περιφερειάρχης της ΛΑ.ΣΥ Αλεξάνδρα Μπαλού

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!