Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Οι Κερκυραίοι εκπρόσωποι στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ

Τους τακτικούς και αναπληρωματικούς εκπροσώπους, που όρισαν τα 227 σωματεία του ΣΕΓΑΣ με δικαίωμα ψήφου, οριστικοποίησε στη συνεδρίαση της Δευτέρας (22/2/21 το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας.

Υπενθυμίζουμε ότι η Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην αρχαιότερη ελληνική αθλητική ομοσπονδία θα πραγματοποιηθεί στις 20 και εάν δεν υπάρξει απαρτία στις 21 Μαρτίου 2021.

Μάλιστα από την ερχόμενη Δευτέρα (1/3/21) την ευθύνη της εκλογικής διαδικασίας αναλαμβάνει η ανεξάρτητη  τριμελής εφορευτική επιτροπή, που θα ορίσει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών. Ως γνωστό στις εκλογές δικαίωμα ψήφου έχουν οι εκπρόσωποι των σωματείων-μελών του ΣΕΓΑΣ, που είναι εγγεγραμμένα στο Αθλητικό Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ενώ οι εκπρόσωποί τους υποχρεωτικά πρέπει να είναι μέλη των διοικητικών τους συμβουλίων.

Από την Κέρκυρα στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ έχουν δικαίωμα ψήφου τέσσερα σωματεία, τα οποία θα εκπροσωπηθούν ως εξής: ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ ΓΣ: Γρηγόριος Μάστορας (τακτικός), Ιωάννης Κουρσάρης (αναπληρωματικός), ΓΕ ΘΙΝΑΛΙΩΝ: Νίνα Αΐνη (τακτικός), Κωνσταντίνος Μαλαχάς (αναπληρωματικός), ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 2015: Σπυρίδων Γράψας (τακτικός), Ιωάννα Βέργη (αναπληρωματικός), ΓΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 2018: Κωνσταντίνος Γκασιάλης (τακτικός), Θεοδώρα Κουτούκη (αναπληρωματικός).

Να σημειωθεί ότι στην ΤΕ ΣΕΓΑΣ μετέχει και η ΑΕ Λευκίμμης, που καλλιεργεί τα αθλήματα ποδοσφαίρου και στίβου, ωστόσο δεν έχει δικαίωμα ψήφου, γιατί η αίτηση εγγραφής της στο Αθλητικό Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού δεν έχει επικυρωθεί.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!