Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Οι Κερκυραίοι Ολυμπιονίκες συγχαίρουν την Σοφία Μπεκατώρου

Τα μηνύματα συμπαράστασης και δηλώσεις θαυμασμού στο πρόσωπο της Ελληνίδας Ολυμπιονίκη, Σοφίας Μπεκατώρου εκπέμπονται από άκρη σε άκρη του αθλητικού, κοινωνικού και πολιτικού φάσματος, μετά τη θαρραλέα αποκάλυψή της πως υπέστη σεξουαλική κακοποίηση σε ηλικία 21 ετών, από παράγοντα της Ομοσπονδίας ιστιοπλοΐας.

Ανάμεσα στα μηνύματα και εκείνα των δύο Κερκυραίων Ολυμπιονικών, του Σπύρου Γιαννιώτη, ο οποίος την συνεχάρη για το θάρρος και τη δύναμή της και της Μαρίας Γεωργάτου, που εξέφρασε τις ευχαριστίες και τον θαυμασμό της.

Τα λόγια σου δίνουν κουράγιο & δύναμη

Με λίγες λέξεις που έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,  ο Σπύρος Γιαννιώτης συνεχάρη δημόσια την Σοφία Μπεκατώρου για το θάρρος που είχε να καταγγείλει τον βιασμό της από παράγοντα της ΕΙΟ.  Τα λόγια του “ασημένιου” Ολυμπιονίκη του Ρίο 2016 και υποψηφίου προέδρου της ΚΟΕ, Σπύρου Γιαννιώτη: 

«Μπράβο για το θάρρος Σοφία Μπεκατώρου. Τα λόγια σου δίνουν κουράγιο και δύναμη σε όλες τις Σοφίες…».

Υπέρβαση, που θα κάνει την κοινωνία μας καλύτερη

Η Μαρία Γεωργάτουέκανε την εξής ανάρτηση: «Δεν συνηθίζω να εκφέρω άποψη στο Facebook, αλλά ο θυμός ενίοτε μας βγάζει από την πεπατημένη.

Η Σοφία  Μπεκατώρου δεν είναι απλά διάσημη, είναι Θρύλος στον χώρο του αθλητισμού.. Όποιος λοιπόν ψάχνει να βρει υστεροβουλία στην αποκάλυψή της, να ξέρει ότι η Σοφία είναι πάνω από όλα αυτά. Κι ενώ θα έπρεπε αυτονόητα να υπάρξει καθολική στήριξη στο πρόσωπό της, κάποιοι προσπαθούν εντέχνως να περάσουν ένα «Ναι μεν αλλά». Σήμερα η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου είναι μαζί της. Ένα μικρό κομμάτι, που δεν τιμάει την κοινωνία μας, αντιδρά. Είθε το φως των υπολοίπων να τους κατακερματίσει. Όμως πριν από 23 χρόνια, η Σοφία έπρεπε παντελώς μόνη της να αντιμετωπίσει αυτόν τον «άνθρωπο», που εμπιστευόταν και την πρόδωσε με τον χείριστο τρόπο Και θα κουβαλάει αυτό για πάντα μέσα της, όση αγάπη και υποστήριξη και να λάβει από τον κόσμο. Είναι σίγουρο ότι η απίστευτη υπέρβαση, που έκανε με το να μοιραστεί με τον κόσμο την ιστορία της, θα κάνει την κοινωνία μας καλύτερη. Θαύμαζα πάντα την Σοφία. Είναι πραγματικά από τους λαμπρότερους ανθρώπους, που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Δεν ήξερα ότι μπορώ να την θαυμάσω ακόμα περισσότερο. Σοφία Μπεκατώρου σε ευχαριστούμε για όλα!».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!