Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Οι Παμπαίδες Β του Φαίακα αήττητοι τροπαιούχοι στο DANAON CUP (φωτο)

Ο Φαίακας Κέρκυρας αναδείχθηκε αήττητος τροπαιούχος στην κατηγορία Παμπαίδων Β (Κ13) του Αναπτυξιακού τουρνουά χάντμπολ DANAON CUP, που διοργανώθηκε από 16 έως 20 Ιουνίου στα γήπεδα της Αργολίδας. Η ομάδα του Κώστα Μιχαλάκη έφτασε στην κατάκτηση του κυπέλλου επιτυγχάνοντας έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες και μάλιστα απέναντι σε ομάδες, που έχουν μακρόχρονη ιστορία επιτυχιών τόσο σε πανελλήνιο επίπεδο, όσο και στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Να σημειωθεί ότι τα στοιχεία που διαχρονικά έχουν κατατάξει το Danaon Cup στην ελίτ των αναπτυξιακών τουρνουά είναι οι δυνατοί αγώνες που δίνουν σε όλα τα παιδιά την ευκαιρία να εξελιχθούν αγωνιστικά.

Οι ευχές των διοργανωτών

Η οργανωτική επιτροπή του Danaon Cup, με την ολοκλήρωση του τουρνουά, εξέδωσε ανακοίνωση: To Danaon Cup- Lena Petraki 2023 έφτασε αισίως στο τέλος του. Η χαρά των παιδιών και τα χαμόγελα στα πρόσωπα τους είναι η ανταμοιβή όλων όσοι εργάστηκαν, ώστε εκτός από τους αγώνες να χαρούν και τη διαμονή τους κοντά μας. Εκ μέρους όλων θέλουμε να ευχηθούμε καλό και ασφαλές ταξίδι επιστροφής σε όλες τις ομάδες! Να φτάσετε με το καλό σπίτια σας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστευθήκατε αυτές τις ημέρες ό,τι πολυτιμότερο έχετε!

Τα αποτελέσματα του Φαίακα

Ο Φαίακας νίκησε κατά σειρά την Ασπίδα Αγ. Αναργύρων 28-9, τον ΑΣ Παπασιδέρη Κορωπίου 24-21, τον ΟΦ Ν. Ιωνίας 23-14, τον Κυχρέα Σαλαμίνας 21-14, την Άνοιξη Διονύσου 25-19 & στον τελευταίο αγώνα τον Διομήδη Άργους 15-11.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

  1. ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
  2. ΑΣ ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗ ΚΟΡΩΠΙ
  3. ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ
  4. ΑΝΟΙΞΗ ΔΙΟΝΥΣΟΥ
  5. ΚΥΧΡΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
  6. ΟΦ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
  7. ΑΣΠΙΔΑ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

Το ρόστερ του ΦΑΙΑΚΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ. ΑΘΛΗΤΕΣ: ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑ-ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ-ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ-ΣΟΦΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ-ΚΟΥΛΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ-ΜΑΚΡΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ-ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΣΟΥΕΡΕΦ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΠΑΠΑΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΝΤΑΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΣ-ΡΙΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΚΟΝΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ-ΚΟΝΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ-ΤΡΟΥΣΑΣ ΜΑΡΚΟΣ. ΣΥΝΟΔΟΣ: ΣΟΦΙΔΗΣ ΠΑΡΗΣ.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!