Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι Παξοί έσπασαν το αήττητο του Θιναλιακού

Ο ΑΟ Παξών νίκησε χθες 1-0 τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας στην Α ΕΠΣΚ, Θιναλιακό και του έσπασε το μέχρι στιγμής αήττητο, ανάβοντας “φωτιές” στο πρωτάθλημα.

 

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ενώ οι φιλοξενούμενοι στο χειρότερο ίσως παιχνίδι τους, μέχρι τώρα, δεν απείλησαν την εστία των Παξινών.  Το γκολ της νίκης πέτυχε στο 35΄ο Συντσάκης με πλασέ, μετά από ασίστ του Ελιάν. Ο αγώνας έγινε στο δημοτικό γήπεδο Παξών και ήταν εξ αναβολής για την 7η αγωνιστική. Η ήττα του Θιναλιακού αναπτερώνει τις ελπίδες του δεύτερου της βαθμολογίας ΑΟ Κέρκυρα, που είδε την διαφορά να παραμένει στους τέσσερις βαθμούς, ωστόσο ελπίζει  σε νέο “στραβοπάτημα” της ομάδας της Αχαράβης την ερχόμενη αγωνιστική, που αντιμετωπίζει στον Άγιο Ματθαίο τον ΟΦΑΜ.

Μετά τον χθεσινό αγώνα, η βαθμολογία της Α ΕΠΣΚ διαμορφώθηκε ως εξής:

 

Η Βαθμολογία (10 αγ)

ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ 25

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ 21

ΟΦΑΜ 18

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΥΜΦΩΝ 18

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ 17

ΟΛΥΜΠΟΣ 16

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 14

ΚΡΟΝΟΣ 14

ΑΟ ΠΑΞΟΙ 14

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ 13

ΠΑΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ 8

ΠΑΟ ΚΟΡΑΚΙΑΝΑΣ 6*

ΑΟ ΚΑΒΟΣ 4

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΥΛΙΩΤΩΝ 3

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: * Ποινή -3 βαθμοί

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!