Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ

Οι πρόβες για τους… Καυγάδες στην Κιότζα! Τέλη Ιουλίου στο Π. Φρούριο

Εντατικές είναι οι πρόβες ηθοποιών και συντελεστών της παράστασης “Καυγάδες στη Κιότζα” οι οποίες γίνονται κάθε απόγευμα στο Παλαιό Φρούριο.

Πρόκειται για μια παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας και της Κερκυραϊκής Θεατρικής Σκηνής ενώ ο χώρος που θα δοθεί η παράσταση είναι εμβληματικός, στο Παλαιό φρούριο Κέρκυρας. Το σκηνικό καταπληκτικό, επαγγελματική η εκτέλεση ηθοποιών και συντελεστών, μια δουλειά με πολύ μεράκι και αγάπη.

Η παράσταση θα δοθεί στις 28, 29, 30 και 31 Ιουλίου με ελεύθερη είσοδο, ωστόσο οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Η ανακοίνωση του ΔΗΠΕΘΕ

Το ΔΗ. ΠΕ. ΘΕ. Κέρκυρας ως εταίρος του έργου διασυνοριακής συνεργασίας RyTHM του Ευρωπαϊκού προγράμματος INTERREG- IPA CBC- ΕΛΛΑΔΑ –ΑΛΒΑΝΙΑ, θα παρουσιάσει στο Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας, στην κορυφή του προμαχώνα SAVORGNAN-Πυριτιδαποθήκη, την Kυριακή 28, Δευτέρα 29, Τρίτη 30 και Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019 – ώρα 21.30 το θεατρικό έργο – κωμωδία του G. Goldoni «Καυγάδες στην Κιότζα», με ανάδοχο την ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ.

Η μετάφραση από τη Βενετσιάνικη στην Κερκυραϊκή διάλεκτο και η ελεύθερη διασκευή του έργου μεταφέρουν με γλαφυρό τρόπο την εποχή και τη δράση του έργου στο νησί μας.

Οι συντελεστές
Μετάφραση Ιωάννα Χυτήρη
Σκηνοθεσία Νότα Δαρμανή
Σκηνικά Μαρί Ροδίτη
Κουστούμια Πηνελόπη Μαμάλου
Μουσική Νίκος Δελλαπόρτας
Χορ/ες-Κίνηση Μαρία Τράκα
Φωτισμοί Ανδρέας Τρύφωνας

Ηθοποιοί κατά σειρά εμφάνισης:
Λίζυ Ξανθοπούλου, Ερμίνα Γεράρδη, Μαριέττα Σαββανή, Νότα Δαρμανή, Κατερίνα Μηλιώτη, Θωμάς Σουέρεφ, Αλέξανδρος Δαρμανής, Θώμη Καρύδη, Αριστοτέλης Χονδρογιάννης, Νικόλας Κατσαρός, Σπύρος Κασφίκης, Ιωάννης Μουμούρης, Βαγγέλης Ζήκος
Καλλιτεχνική Διευθύντρια : Βαρβάρα Δούκα
Διεύθυνση Παραγωγής. RYTHM : Άκης Χειρδάρης

Η είσοδος είναι ελεύθερη
Οι θέσεις είναι περιορισμένες σύνολο 230.
Για κρατήσεις θέσεων τηλ. Επικοινωνίας 2661040136 από 10.00-14.00 (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ).

 

 

 

 

Φωτογραφίες από τις πρόβες

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!