Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Οι πρώτες δηλώσεις του νεοεκλεγέντος προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας – Διαποντίων Νήσων (video)

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι δημαιρεσίες του δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, στο πλαίσιο συνεδρίασης που διεξάγεται στο κτίριο της ΙΟνίου Βουλής από το πρωί της Κυριακής. Πριν λίγο εκλέχθηκε το νέο προεδρείο του σώματος (Δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ)

Διαβάστε και δείτε τις πρώτες δηλώσεις του νεοεκλεγέντος προεδρείου

Δημήτρης Μεταλληνός, πρόεδρος

Σκοπός είναι να καλλιεργήσουμε τη δημοκρατία, καθώς δεν είναι κάτι το αυτονόητο. Η ελληνική δημοκρατία ουσιαστικά γεννήθηκε μέσα σε αυτό το εμβληματικό κτίριο. Διαδικαστικά, θα ήθελα να σας παρακαλέσω μέσα στην εβδομάδα οι επικεφαλής να ορίσουν κάποιο μέλος του δημοτικού συμβουλίου για να συμμετέχει στην διαπαραταξιακή διότι θα σας μοιραστεί ο κανονισμός που ισχύει σήμερα, ο οποίος λειτούργησε για τέσσερις παρατάξεις όμως τώρα είμαστε 10 και θα πρέπει να συζητήσουμε στις αρχές της επόμενης εβδομάδος, στην πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τον νέο κανονισμό λειτουργία ςτου σώματος, Σας ευχαριστώ πάρα πολύ

Νικόλαος Βραδής, αντιπρόεδρος

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον επικεφαλής της παράταξης μου Γιάννη Τρεπεκλή και το σύνολο των δημοτικών συμβούλων για τη στήριξη στο πρόσωπό μου. Ως αντιπρόεδρος θα φροντίσω ώστε να υπάρχει ταχύτητα, πλήρης αποτύπωση της σωστής διαδικασίας του δημοτικού συμβουλίου για τη λήψη αποφάσεων. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω, έχω μια σχετική αμηχανία, αλλά πιστεύω τις επόμενες φορές θα είναι καλύτερα. Σας ευχαριστώ πολύ

Άντζελα Καρδακάρη, γραμματέας

Θέλω να σας συγχαρώ για την εκλογή σας, εύχομαι δύναμη και καλή επιτυχία. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με εξέλεξαν, θα εργαστώ με όλες τις δυνάμεις για να ανταποκριθώ με τον καλύτερο τρόπο στα καθήκοντά μου. Να δικαιώσω όλους τους πολίτες αλλά και τον επικεφαλής της παράταξής μου Γιώργο Καλούδη. Ευχαριστώ και για την πρόταση στην αντιπροεδρία του δημοτικού συμβουλίου.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!