Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Οι «15» της Επιτροπής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία

Στο στόχο του ΣΥΡΙΖΑ «να «στρέψει» τους πολίτες σε μια προοδευτική Ελλάδα, σε μια προοδευτική Ευρώπη, μην ενδυναμώνοντας την Δεξιά και την Ακροδεξιά», αναφέρθηκε χθες στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Τόμπρος. Παράλληλα, ο κ Τόμπρος παρουσίασε και τους «15» που αποτελούν την Επιτροπή για την Κέρκυρα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

 

Η τοποθέτηση Τόμπρου

«Η μάχη των ευρωεκλογών είναι η κρισιμότερη μάχη στην μεταπολιτευτική Ευρώπη που θα καθορίσει το ποιο δρόμο θα πάρει η Ευρώπη. Αλλά και στη χώρα μας ουσιαστικά δίνονται δυο δρόμοι. Ο ένας είναι ο δρόμος της παλινόρθωσης της Δεξιάς και της Ακροδεξιάς και ο άλλος είναι ο δρόμος της προόδου. Έτσι λοιπόν, στην κάλπη των ευρωεκλογών πρέπει να ηττηθεί το κόμμα της ΝΔ. Στην κάλπη των ευρωεκλογών πρέπει να ηττηθεί και το σχέδιο του σφιχταγκαλιάσματος της Δεξιάς με την Ακροδεξιά στην Ευρώπη και να ηττηθεί ο Βαυαρός Ανθέλληνας Πολιτικός Βέμπερ, ο οποίος διεκδικεί και την προεδρία της Κομισιόν. Στη μάχη των ευρωεκλογών πρέπει να νικήσουν οι δυνάμεις του προοδευτικού δρόμου ώστε να αλλάξουν οι συσχετισμοί για μια Ευρώπη της ανάπτυξης, της κοινωνικής συνοχής της αλληλεγγύης, της περιβαλλοντικής προστασίας και της δημοκρατίας.  Στην κάλπη των ευρωεκλογών στην Ελλάδα, πρώτη δύναμη πρέπει να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία. Σήμερα εμείς, σπάζοντας τις κομματικές γραμμές, καλούμε κάθε Κερκυραίο και Κερκυραία να συμπαραταχτούν μαζί μας σε αυτόν τον αγώνα».

 

Η Επιτροπή Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

  1. Αλέκος Αυλωνίτης
  2. Σωτήρης Βλάχος, Μαρία Γονίδη, Γεωργία Ζερβού
  3. Μάριος Καββαδίας
  4. Κώστας Κιτσάκης
  5. Γιάννης Κρητικός
  6. Νόνη Μάστορα
  7. Σπύρος Μηλιώτης
  8. Αλέκος Μιχαλάς
  9. Μαρία Μουζακίτη
  10. Σπύρος Μπογδάνος
  11. Θανάσης Παγώνης
  12. Αντώνης Πολίτης
  13. Ευγένιος Ραψομανίκης
  14. Τάσος Σαλβάνος
  15. Τάσος Τόμπρος

Οι «15» της Επιτροπής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!