Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Οι Lions Kerkyra έκοψαν την πίτα στην Αναγνωστική

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου η επίσημη κοπή της πίτας της Λέσχης Lions Kerkyra στην Αναγνωστική Εταιρεία, παρουσία της Δημάρχου Κέρκυρας, κα. Μερόπης Υδραίου καθώς και του Δ.Σ. και των μελών της Λέσχης.
 
Την εκδήλωση άνοιξε η πρόεδρος, Lions Κατσιμπέλη Αβη, η όποια αρχικά ευχαρίστησε την Δήμαρχο για την παρουσία της και στη συνέχεια μαζί με μελή του Δ.Σ. παρουσίασε το έργο που έχει παραχθεί στη μέχρι τώρα (Λαϊονική χρονιά) καθώς επίσης αναφέρθηκαν και οι προγραμματισμένες δράσεις που θα λάβουν χώρα στο άμεσο μέλλον.
 
Εν συνεχεία, τον λόγο πήρε η Δήμαρχος κα. Μερόπη Υδραίου, όπου ευχήθηκε υγεία και καλή συνέχεια στο έργο της Λέσχης και δήλωσε την αμέριστη υποστήριξη του Δήμου ώστε να παραχθεί ακόμη μεγαλύτερο φιλανθρωπικό έργο και άρα να ωφεληθούν ακόμη περισσότεροι συνάνθρωποι.
 
Πολύ ενδιαφέρον ήταν και ο χαιρετισμός που απεύθυνε ο πρόεδρος της Λέσχης ‘’Γλυκιά Κέρκυρα’’, κ. Χονδρογιάννης, όπου ενημέρωσε τα μέλη για θέματα γύρω από την συνδιοργάνωση που ετοιμάζει η Λέσχη με τον συλλογο.
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!