Quantcast
SLIDERΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι Vourligans βράβευσαν έναν “ιδιαίτερο” φίλαθλο του ΑΟ Κέρκυρα

Οι “Vourligans”, το σωματείο των οργανωμένων φίλων του ιστορικού  ΑΟ Κέρκυρα, στο ημίχρονο του ντέρμπι της Α ΕΠΣΚ ανάμεσα στον ΑΟ Κέρκυρα και τον Θιναλιακό, που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή (22/1/23) στο ΕΑΚΚ, βράβευσαν έναν ιδιαίτερο φίλαθλο, όπως οι ίδιοι αναφέρουν στην σχετική ανακοίνωση, που εξέδωσαν.

Συγκεκριμένα, όπως δημοσιοποίησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: “Στο ημίχρονο του αγώνα το Σωματείο μας προχώρησε στην βράβευση ενός “ιδιαίτερου” φίλαθλου της ομάδας μας. Ο Colin Bravington παρακολουθεί τον Α.Ο. Κέρκυρα 1968 από την πρώτη μέρα που μετακόμισε στο νησί μας. Έχει βρεθεί κοντά μας σε εκτός έδρας αγώνες ανα την Ελλάδα και τώρα ακόμα στους αγώνες του τοπικού. Του ευχόμαστε να είναι πάντα γερός και πάντα κοντά μας”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!