Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Ο Κερκυραίος Σπ. Ντουραχάνης χάλκινος στο Πανελλήνιο Λυκείων

Ο Σπύρος Ντουραχάνης του 2ου ΓΕΛ Κέρκυρας κατέκτησε το χάλικο μετάλλια στα 800μ του Πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος Λυκείων.

Οι αγώνες της τελικής φάσης του πρωταθλήματος Λυκείων Ελλάδας-Κύπρου πραγματοποιήθηκε Τετάρτη-Πέμπτη (8-9/5/19) στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων «Ζωσιμάδες». Σε αυτούς μετείχαν οι μαθητές και μαθήτριες των Λυκείων της Ελλάδας και της Κύπρου, που είχαν προκριθεί από τις δύο προκριματικές φάσεις, που προηγήθηκαν (Α΄φάση Νομαρχιακοί και Β΄φάση Περιφερειακοί αγώνες).

Απο την Κέρκυρα το εισιτήριο της πρόκρισης είχαν τέσσερις μαθητές και μία μαθήτρια Λυκείων, ωστόσο στους αγώνες συμμετείχαν οι τέσσερις εξ αυτών, αφού ο Γιώργος Μανάτος (1ο ΓΕΛ) λόγω τραυματισμού έμεινε στην Κέρκυρα και δεν πήρε μέρος στο δέκαθλο του Πανελλήνιου. Ο κερκυραϊκός απολογισμός ήταν ένα  χάλκινο μετάλλιο, μία πέμπτη και δύο ενδέκατες θέσεις. Συγκεκριμένα ο Σπύρος Ντουραχάνης (2ο ΓΕΛ) με επίδοση 2:02:49 κατετάγη τρίτος στα 800μ, ο Στέλιος Σκορδίλης (4ο ΓΕΛ) με άλμα 4.30 πήρε την πέμπτη θέση στο επί κοντώ αγοριών, η Αγγελική Ασπιώτη (4ο ΓΕΛ) με άλμα 3.10μ την 11η θέση στο επί κοντώ κοριτσιών και ο Πέτρος Πουλής (ΓΕΛ Καστελλάνων Μέσης) με επίδοση 14.13μ την 11η θέση στη σφαιροβολία αγοριών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους αγώνες η Ελίνα Τζέγκο (ΓΕΛ Καλλικράτειας Χαλκιδικής)  στον ακοντισμό πραγματοποίησε  εντυπωσιακή εμφάνιση, αφού βελτίωσε την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών παγκοσμίως στον ακοντισμό Κ18 με βολή στα 65,90μ. Η αθλήτρια του Κένταυρου Χαλικιδικής έχει δηλώσει συμμετοχή στα Καποδίστρεια 2019, που πρόκειται να διεξαχθούν τον ερχόμενο μήνα στο ΕΑΚΚ με διοργανωτή, όπως κάθε χρόνο τον Κερκυραϊκό ΓΣ.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!