Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Οκτώ εισαγωγές στην εφημερία, άνοιξε και η 2η ΜΕΛ στο Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων

Μία από τις δυσκολότερες εφημερίες ήταν αυτή του προηγούμενου 24ωρου για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Η μεγάλη αύξηση κρουσμάτων στην περιοχή δημιουργεί την πρώτη πίεση στο σύστημα υγείας κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες και ανησυχεί έντονα τις υγειονομικές αρχές.

Στην 24ωρη εφημερία του Πανεπιστημιακού έγιναν οκτώ εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό, αριθμό εξαιρετικά μεγάλος.

Στη Μονάδα Λοιμωδών νοσηλεύονται 18 ασθενείς ενώ από τα μεσάνυχτα άνοιξε και η δεύτερη ΜΕΛ καθώς ακολουθεί διπλή εφημερία του νοσοκομείου, στις 31 Οκτωβρίου και την 1η Νοεμβρίου.

Οι ηλικίες των ασθενών είναι από 25 ετών μέχρι και πάνω από 80.

Άλλοι 15 ασθενείς νοσηλεύονται στο Χατζηκώστα το οποίο εφημερεύει σήμερα ενώ έξι παραμένουν στη ΜΕΘ-Covid του Πανεπιστημιακού.

Η κατάσταση γίνεται κάθε μέρα και πιο δύσκολη με τους γιατρούς να ανησυχούν ιδιαίτερα καθώς οι μεγάλοι αριθμοί κρουσμάτων οδηγούν αναπόφευκτα και σε πολλές εισαγωγές ασθενών.

Πηγή: epiruspost.gr

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!