Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Ολοκληρώθηκε το ΣΟΠΠ!Τι συζητήθηκε στη συνεδρίαση!Όσα είπαν για τον 60χρονο με κορωνοϊό

Ολοκληρώθηκε  η συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη των  Συντονιστικών Οργάνων Πολιτικής Προστασίας στις Περιφερειακές Ενότητες Κέρκυρας και Ζακύνθου.

Σύμφωνα με την Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας, Μελίτα Ανδριώτη, έγινε ενημέρωση από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική, το Λιμενικό Σώμα, την Ανώτατη Διοίκηση Φρουράς, το Νοσοκομείο και το ΕΚΑΒ και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, σχετικά με τους ελέγχους και τις ενέργειες που κάνουν στο πλαίσιο της πρόληψης και προστασίας των πολιτών από τον κορωνοϊό.

Μάλιστα , τα στελέχη των σωμάτων ασφαλείας , αναφέρθηκαν στα προβλήματα και τα κενά που αντιμετωπίζουν και από την πλευρά της ΠΙΝ, υποσχέθηκαν, ότι όπου μπορούν να επιλύσουν πρόβλημα ή να μεσολαβήσουν για την επίλυσή του θα γίνει.

Δεν παρέλειψαν βέβαια να αναφερθούν και στο πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορωνοϊού στην Κέρκυρας , την ιχνηλάτηση των επαφών του και την μεταφορά του με ΕΚΑΒ από το νησί μας στα Γιάννενα, όπου και νοσηλεύεται από χθες.

Συγκεκριμένα, η ιχνηλάτηση ολοκληρώθηκε από την αρμόδια υπηρεσία της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, ενώ τα αρμόδια στελέχη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, κατά τη διάρκεια της σημερινής σύσκεψης , πήραν τη διαβεβαίωση από τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ, ότι τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία όλων.

Αναλυτική ενημέρωση για όλα τα θέματα που συζητήθηκαν,  θα γίνει  από την Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα, στην έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ι.Ν, το οποίο θα διεξαχθεί με τηλεδιάσκεψη το μεσημέρι της Δευτέρας.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΑΤΣΑ

*φωτογραφία αρχείου

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!