Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Λευτέρης Πετρούνιας σάρωσε στα προκριματικά

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στους προκριματικούς των κρίκων και σφράγισε την παρουσία του στον τελικό του αγωνίσματος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πήρε 15.333 βαθμούς κι έστειλε το μήνυμα στους αντιπάλους του για το ποιος είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Μετά τους μέχρι τώρα προκριματικούς ο μόνος που μπορεί να τον ανταγωνιστεί είναι ο Κινέζος Λιου Γιανγκ ο οποίος βαθμολογήθηκε με 15.300.

poster
360p geselecteerd als afspeelkwaliteit
Santorini Island
Από εκεί και πέρα είχαμε τον Αρτούρ Ζανέτι με 14.900, τον Ντένις Αμπλιάζιν (Ρωσία) με 14.800 και τον έτερο Κινέζο, Χάο Γιου με την ίδια βαθμολογία.

Η οκτάδα των φιναλίστ, καθώς και η οριστική σειρά πρόκρισης του Πετρούνια, θα προκύψει μετά τη διεξαγωγή του 3ου και τελευταίου ομίλου (13:30 – 16:00 ώρα Ελλάδας). Σ’ αυτόν θα συμμετάσχουν οι τρεις νικητές των μεταλλίων στο προπέρσινο παγκόσμιο πρωτάθλημα: Ο Τούρκος Ιμπραΐμ Τσολάκ, ο Ιταλός Μάρκο Λονταντίο και ο Γάλλος Σαμίρ Αΐτ Σαΐντ.

Ο τελικός των κρίκων είναι στις 2 Αυγούστου στις 11 το πρωί.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!