Quantcast
ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ. ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΥΠΟΟΜΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 3-10 ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΣΤΑΘΕΡΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΟΠΩΣ: ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ. ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ. ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΙΤΙΕΣ. ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ (ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, ΠΥ κλπ)
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Ομάδες πυρασφάλειας σε Τεμπλόνι και Ποταμό από τοπικά συμβούλια και εθελοντές

ΚΕΡΚΥΡΑ – Στα χέρια τους παίρνουν την κατάσταση οι κάτοικοι – εθελοντές το ζήτημα της πυροσπροστασίας των περιοχών τους ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Έτσιθ, υπάρχουν δυο ανακοινώσεις από Ποταμό και Τεμπλόνι που εργάζονται προς αυτήν την κατεύθυνση.

Στον Ποταμό

Χθες, Πέμπτη, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποταμού είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Κέρκυρας Αλέκο Αλαμανο. Βάσει της ανακοίνωσης,
– θα δημιουργηθεί μία ομάδα πυρασφάλειας για την νέα αντιπυρική περίοδο γι αυτό όποιος επιθυμεί μπορεί να το δηλώσει στο σύλλογο έως την προσεχή Δευτέρα ενώ σήμερα Παρασκευή, παρουσία μέλους της διοίκησης το Συλλογου και υπάλληλο της ΔΕΥΑΚ θα δουν τα σημεία στα οποία δύναται να τοποθετηθεί πυροσβεστικός κρουνός, κυρίως για κάλυψη του παλιού οικισμού. Σε φάση, ο κ. Αλαμάνος ενημέρωσε πως θα ισχύσει ο νόμος για κτήματα τα οποία δεν είναι καθαρισμένα και υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς. Θα καταγράψουν αυτά τα σημεία όπως και τα σημεία που χρειάζεται επέμβαση σκαπτικού μηχανήματος, οπότε και ο σύλλογος θα ενημερώσει τον πρέοδρο του τοπικού συμβουλίου.

Στο Τεμπλόνι

Μετά από πρόταση του Τοπικού Συμβουλίου του διαμερίσματος Κεντρικής Κέρκυρας για την νέα αντιπυρική περίοδο, θα δημιουργηθεί μία ομάδα πυρασφάλειας στο Τεμπλόνι. Όποιος επιθυμεί μπορεί να δηλώσει την συμμετοχή του στο τηλ. 6934504049 κα. Μάγδα Παπανικολοπούλου.

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!