Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑΧωρίς κατηγορία

Ομόφωνα οι αποφάσεις της Γ.Σ. του Ε.Κ.Κ.- Συμμετοχή στην μοτοπορεία των Αγροτικών Συλλόγων στο Νοσοκομείο

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων  του Εργατικού Κέντρου την Δευτέρα, η οποία ασχολήθηκε με τον Διοικητικό Απολογισμό του 2022, το Σχέδιο Δράσης για το 2023,  τον Οικονομικό Απολογισμό του 2022 και τον Προϋπολογισμό του 2023. Ήταν η πρώτη φορά ίσως, που και τα τέσσερα εισηγητικά κείμενα υπερψηφίστηκαν ομόφωνα από τους αντιπροσώπους όπως και όλα τα ψηφίσματα στη Γ.Σ. αποδεικνύοντας ότι το Εργατικό Κέντρο βρίσκεται σε νέα πορεία ενότητας, που διαμορφώνεται μέσα από τη δράση και τη διαφορετική λειτουργία  από το προηγούμενο διάστημα, ανέφερε μεταξύ των άλλων, ο πρόεδρος Στ. Πελάης στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου.

 

Μοτοπορεία Αγροτικών Συλλόγων στο Νοσοκομείο

“Συνεχίζουμε να παλεύουμε τόσο στηρίζοντας τα σωματεία του ΕΚΚ όσο και παρεμβαίνοντας σε όλα τα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα που αφορούν εμμέσως ή αμέσως την εργατική τάξη στη Κέρκυρα”, προσέθεσε ο κ. Πελάης, για να καταλήξει στο κάλεσμα συμμετοχής στην μοτοπορεία  των αγροτικών συλλόγων στις 31 Ιανουαρίου στις 11 νε συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και κατεύθυνση το Νοσοκομείο της Κέρκυρας.

Παράλληλα, υπενθύμισε τα εξής: “Οργανώνουμε  παράλληλα το μεγάλο συλλαλητήριο για τις 17 Φεβρουαρίου διεκδικώντας την επέκταση του επιδόματος ανεργίας, την ένταξη των ειδικοτήτων των εποχιακών που δεν έχουν εποχικότητα, να ξεπαγώσουν τις τριετίες και τα επιδόματα προϋπηρεσίας, να υπάρξουν μέτρα κατά της ακρίβειας και να υπογραφούν οι Τοπικές Συλλογικές Συμβάσεις με πραγματικές αυξήσεις τους μισθούς σε όλους τους κλάδους και τις επιχειρήσεις όπου διεκδικούνται από του εργαζόμενους”.

 

Οι συσκέψεις εργαζόμενων στα χωριά

Την Τρίτη 24/1 στον Πολιτιστικό Σιναράδων, την Τετάρτη 25/1 στο σχολείο των Κουσπάδων, την Πέμπτη 26/1 στο σχολικό κέντρο Καρουσάδων , την Παρασκευή 27/1 στον Πολιτιστικό Επισκοπιανών, το Σάββατο 28/1 στον Πολιτιστικό Βραγγανιωτικων,. Όλες οι συσκέψεις θα πραγματοποιηθούν στις 18:00  με ομιλητή τον πρόεδρο του εργατικού κέντρου Σ Πελάη.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!