Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο έμπειρος πορτιέρο Π. Πετράκης στο Θιναλιακό

Η Διοίκηση του ΑΣ Θιναλιακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση την έναρξη συνεργασίας της με τον Θεσσαλονικιό, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έμπειρο τερματοφύλακα Πέτρο Πετράκη.

 

Όπως αναλυτικά ενημερώνει:

Ο Πέτρος ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο σε ηλικία 6 ετών στην Ομόνοια Σίνδου. Για 10 συνεχόμενα χρόνια αγωνιζόταν σε όλα τα τμήματα Υποδομών και στα 17 του έπαιξε στο ανδρικό τμήμα. Από εκεί πήρε μεταγραφή για τον Αγροτικό Αστέρα ο οποίος συμμετείχε τότε στο Πρωτάθλημα της Football League.

Στην συνέχεια αγωνίστηκε για 1,5 χρόνο στην Παλαιόχωρα Χανίων ομάδα Γ’ Εθνικής. Τον Ιανουάριο του 2019 αγωνίστηκε στην ΑΠΕ Λαγκαδά, επίσης στην Γ’ Εθνική.

Την 1η περίοδο του 2019 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αστέρα Ιτέας στην Γ’ Εθνική, ενώ τον Ιανουάριο του 2020 συνέχισε στον Κιλκισιακό στην Γ’ Εθνική. Τον περσινό Οκτώβριο ήρθε στην Κέρκυρα και αγωνίστηκε στην Α.Ο. Κασσιόπης. Τον φετινό Ιούλιο υπέγραψε με τον ΟΦΑΜ (Γ’ Εθνική), αλλά όπως ο ίδιος ανέφερε σε δημοσίευμα του “Δυστυχώς ή ευτυχώς το ποδόσφαιρο κρύβει εκπλήξεις, αυτή είναι όμως η ομορφιά του”.

Όμως όταν κάτι τελειώνει , κάτι νέο ξεκινάει !!!

” Πέτρο, καλώς ήρθες στην ομάδα μας.

Σου ευχόμαστε πάνω από όλα υγεία και μια επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά”.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!