Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Αστέρας “καθάρισε” από το Α΄ημίχρονο το ματς με τον Ναυπακτιακό

Ο Αστέρας Πετριτή έκανε το χρέος του και καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο τη νίκη με 2-0 απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας Ναυπακτιακό Αστέρα. Ο αγώνας για την 18η αγωνιστική του 3ου ομίλου Γ΄Εθνικής διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι. Η κερκυραϊκή ομάδα άνοιξε το σκορ στο 22΄με ωραία ενέργεια του Γεωργακόπουλου, ο οποίος πήρε την μπάλα σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου, μπήκε στην περιοχή και με πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ο Αστέρας διπλασίασε τα τέρμάτα του στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με σουτ του Πούλου έξω από την περιοχή. Στο Β΄μέρος ο Γιάννης Σφακιανάκης έκανε πέντε αλλαγές, προκειμένου να ξεκουράσει τους βασικούς, αλλά και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες, που δεν έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους. Να σημειωθεί ότι την ερχόμενη Τετάρτη (15/3/23) υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική στην οποία ξεχωρίζει το τοπικό ντέρμπι ΑΕ Λευκίμμης- Αστέρα Πετριτή.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ (Σφακιανάκης) Πισσιάνης,Θηραίος,Γκασίδης, Μεντής, Γαρδικιώτης, Πούλος, Κουκουλέκης, Τσιάβος, Ιγκόρ, Γεωργακόπουλος, Γραμμένος. Αλλαγή: Κουρτελέσης, Ρουμελιώτης, Γεωργοπάλης, Σούκερας, Στούπας.

 

Γ ΕΘΝΙΚΗ-3ος ΟΜΙΛΟΣ

Η 18η αγωνιστική

 

Τρίκαλα-ΑΟ Υπάτου 1-0

Αστέρας Πετριτή-Ναυπακτιακός Αστέρας 2-0

Τηλυκράτης-Παναγρινιακός 4-1

Χαλκίδα- ΑΕ Λευκίμμης 2-2

Απόλλων Πάργας- Πανελευσινιακός 0-2

Ζάκυνθος-Φήκη 0-1

ΚΥΡΙΑΚΗ 12/3/23

Βύζας Μεγάρων-Διγενής Νεοχωρίου

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (18 αγ)

Τηλυκράτης 40

ΑΟ Υπάτου 37

Πανελευσινιακός 37

ΑΟ Τρίκαλα 33

ΠΟ Φήκης 28

Αστέρας Πετριτή 27

ΑΕ Λευκίμμης 26

Βύζας Μεγάρων 25*

———————————-

Ζάκυνθος 23

—————————————

Απόλλων Πάργας 19

Διγενής Νεοχωρίου 15*

Παναγρινιακός 16

Χαλκίδα 11

Ναυπακτιακός Αστέρας 6

ΣΗΜΕΙΩΣΗ * 1 αγώνας λιγότερος

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!