Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Αστέρας Πετριτή έκανε “ποδαρικό” στη σεζόν

Πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των εγκαταστάσεων Σφακιανάκη στο Κανόνι (ΕΠΣΚ) το απόγευμα της Τρίτης (26/7) η επίσημη πρώτη του Αστέρα Πετριτή για την ποδοσφαιρική περίοδο 2022-23.

 Σε αυτήν συμμετείχαν 24 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και δέκα νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, των οποίων τα ονόματα δεν έχει ανακοινώσει μέχρι τώρα η διοίκηση. Κάτι, που αναμένεται να κάνει τις προσεχείς ημέρες. Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι τώρα έχουν ανακοινωθεί τέσσερις  ανανεώσεις απο το περυσινό ρόστερ (Γιάννης Γραικός, Γιώργος Γαρδικιώτης, Μάρκος Θηραίος, Κώστας Γούναρης ) και μία μεταγραφή του Κώστα Λούβρου.  Ενώ, σε καλό δρόμο βρίσκεται και η συμφωνία ανανέωσης της συνεργασίας με τον γκολκήπερ Λευτέρη Πισσιάνη. Η προπόνηση έγινε υπό την επίβλεψη του προπονητικού επιτελείου του Αστέρα (Γιάννη Σφακιανάκη- Φίλιππου Τάντη- Δημήτρη Αυγερινού & Μίλαν Μάρισιτς).

Σύμφωνα με τον κόουτς Γιάννη Σφακιανάκη από το περσινό ρόστερ θα μείνουν μετρημένοι στα δάχτυλα παίκτες και η ομάδα θα ανανεωθεί με νέους και έμπειρους για πρωτάθλημα  Γ΄Εθνικής ποδοσφαιριστές.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!