Quantcast
SLIDERΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ Κυπελλούχος ΕΠΣ Κέρκυρας (φωτο)

Ο Αστέρας Πετριτή επικράτησε στα πέναλτι 4-2 της ΑΕ Λευκίμμης και αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά Κυπελλούχος ΕΠΣ Κέρκυρας. Ο κανονικός αγώνας έληξε 1-1. Ο Τελικός του κυπέλλου “Σταύρος Σαββανής”, όπως μετονομάστηκε από φέτος ο θεσμός, διεξήχθη σήμερα στο γήπεδο του Ολύμπου.

 

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τους δύο φιναλιστ να ξεχωρίζουν, ο Αστέρας Πετριτή στο Α΄ημίχρονο, όπου προηγήθηκε στο 35΄με σουτ  του Γραμμένου, ενώ η ΑΕ Λευκμμης κυριάρχησε στο Β΄μέρος, όπου ισοφάρισε στο 75΄με εξαιρετική ενέργεια του Γαστεράτου. Με αυτό το σκορ έληξε ο κανονικός αγώνας και η παράταση, με τον τελικό να οδηγείται στην διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί, ο Αστέρας Πετριτή αποδείχθηκε απόλυτα εύστοχος και κατέκτησε το κύπελλο. Τα πέναλτι με πρώτη την ΑΕ Λευκίμμης: Γρηγοριάδης 1-0, Πούλος 1-1, Χατζηστάμου άουτ, Γραμμένος 1-2, Τουρμούσογλου 2-2, Γεωργοπάλης 2-3, Κωστακιώτης δοκάρι, Μεντής 2-4. Να σημειωθεί ότι στο ημίχρονο του Τελικού έγινε και δεκαπεντάλεπτος αγώνας ανάμεσα στις ομάδες Κ12 των δύο φιναλιστ. Πριν από την απονομή κυπέλλου και μεταλλίων προηγήθηκε η απονομή τιμητικής πλακέτας στον γιό του αείμνηστου Σταύρου Σαββανή, που διετέλεσε πρόεδρος ΕΠΣΚ.

Τιμήθηκε επίσης και ο στράικερ της ΑΕ Λευκίμμης Δημήτρης Βέρμπης για το γεγονός ότι αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στη Γ΄Εθνική.

MVP του Τελικού ψηφίστηκε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του Αστέρα Πετριτή Ιγκόρ.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κώστας Γιούργας με βοηθούς τους Γεράσιμο Μιχαλά & Βασίλη Δράμπαλο. Ενώ τέταρτος ήταν ο Χάρης Μαργαρίτης.

 

Οι συνθέσεις: ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ (Κορομπόκης) Παγκράτης-Γρηγοριάδης-Πουλημένος-Ματσοβίλα-Κωστακιώτης-Παπαγεωργίου-Μπαλός-Χατζηστάμου-Λώμης-Βέρμπης-Γστεράτος. Αλλαγές: Τουρμούσογλου, Τσεβανέδης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ (Σφακιανάκης) Δήμας,Κουρτελέσης,Γεωργοπάλης,Πούλος, Μεντής, Γαρδικιώτης, Κουκουλέκης, Γκασίδης, Τσιάβος, Γεωργακόπουλος, Γραμμένος. Αλλαγές: Ιγκόρ, Θηραίος, Σούκερας, Ρουμελιώτης.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!