Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Ο Β. Συρίγος του ΠΑΜΕ στην Κέρκυρα: “Μόνη λύση η συσπείρωση στα σωματεία” (vid)

Ο Βάλσαμος Συρίγος μέλος της εκτελεστικής γραμματείας του Π.Α.ΜΕ. και μέλος της διοίκησης της Γ.Σ.Ε.Ε.  βρίσκεται  σήμερα στην Κέρκυρα και είχε με τον πρόεδρο του Συνδικάτου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Σταμάτη Πελάη.

Ζήτημα αιχμής αποτέλεσε το νέο ασφαλιστικό της κυβέρνησης, ο νόμος Χατζηδάκη καθώς και η εξέταση των προβλημάτων των εργαζομένων στην Κέρκυρα.

Πραγματοποίησαν επισκέψεις σε εργασιακούς χώρους όπως στο Αεροδρόμιο, το Αχίλλειο, στο νέο ξενοδοχείο Angsana Corfu και θα ακολουθήσουν και άλλοι χώροι κατά την διάρκεια της ημέρας.

Παράλληλα, το απόγευμα ο κ. Συρίγος θα λάβει μέρος σε σύσκεψη του συντονιστικού της Γενικής Συνέλευσης της πλειοψηφίας των αντιπροσώπων του Εργατικού Κέντρου ώστε να εντοπιστούν τα προβλήματα των εργαζομένων όλων των κλάδων στην Κέρκυρα.

“Απίστευτος ο συνωστισμός στο αεροδρόμιο- Ελλιπές το προσωπικό”

Ο κ. Συρίγος έκανε αναφορές “για τον υπερβολικό συνωστισμό στο αεροδρόμιο αλλά και στα άδεια από εργαζόμενους γκισέ παρά τις ατελείωτες ουρές ανθρώπων που περίμεναν να εξυπηρετηθούν αλλά και στην επιτακτική ανάγκη να συσπειρωθούν οι εργαζόμενοι ώστε να μπορούν να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους”:

 

Ο κ. Πελάης μίλησε για την παρουσία του κ. Συρίγου στην Κέρκυρα:

 

“Αποτυχημένη η πολιτική της Κυβέρνησης για τους εμβολιασμούς και τα μέτρα προστασίας- Ιδιωτικό συμφέρον στη δημόσια υγεία του λαού”

” Η κυβέρνηση με τον τρόπο που διαχειρίζεται το ζήτημα των εμβολιασμών και το ζήτημα των μέτρων προστασίας για την υγεία των εργαζομένων και του λαού φέρνει ουσιαστικά τα αντίθετα αποτελέσματα” υπογράμμισε ο κ. Πελάης:

 

NANΣΥ ΔΟΡΔΟΚΙΔΟΥ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!